Gnistan yhteistyöhön Helsinki Athletic Labin kanssa

Yhteistyössä Helsinki Athletic Lab tukee Gnistanin fyysistä harjoittelua sekä palautumista. Helsinki Athletic Lab toimii myös tarvittaessa Gnistanin fysioterapeutti Joni Välilän apuna.

Helsinki Athletic Lab tarjoaa huippulaatuista suorituskykyvalmennusta, pienryhmäharjoittelua ja valmentavaa fysioterapiaa. Kohderyhmänä ovat huippu-urheilijat, aktiiviliikkujat ja yritykset. Helsinki Athletic Labin tilat sijaitsevat Punavuoressa Pursimiehenkadulla. Gnistanin pelaajilla on mahdollista hyödyntää niin Labin erinomaisia kuntosalipalveluita kuin palautumiseen suunnattuja Game Ready- ja Cryo-terapiapalveluita.

Helsinki Athletic Labin perustaja ja entinen Gnistan-maalivahti Ville Rapeli on innoissaan uudesta yhteistyöstä kasvattajaseuransa kanssa.

– Tämähän on vähän kuin kotiinpaluu! Aloitin jalkapallon pelaamisen Gnistanissa vuonna – 91 ja pelasin myös edustusjoukkueessa seitsemän kauden ajan. On mahtavaa päästä auttamaan omaa kasvattajaseuraa näin. Gnistan on nykyään ihan eri tasolla organisaationa kuin se Kakkosen joukkue, josta lähdin vuonna 2006. Joukkueen ja seuran toiminta on ammattimaista ja erittäin korkeatasoista. Olen ylpeä, että Lab on omalta osaltaan tukemassa Gnistanin pelaajien suorituskykyä ja kuntoutumista kaudella 2022. Toivottavasti tästä alkaa taas pitkä yhteinen taival.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi on erittäin tyytyväinen uudesta yhteistyöstä.

– Tämä yhteistyö on erinomainen lisä ja askel kohti kokonaisvaltaisempaan fyysistä harjoittelua sekä optimaalista palautumisen ja kuntoutumisen tukitoimien hyödyntämistä. Helsinki Athletic Labilla on erinomainen osaaminen ja välineistö talossa, jota pääsemme nyt tämän yhteistyön kautta hyödyntämään. Meidän ammattilaiset Carlos Fradão ja Joni Välilä koordinoivat prosessia ja ovat tiiviissä yhteistyössä Labin henkilöstön kanssa. Kiva juttu on myös, että talossa on entisiä gnistanlaisia töissä (Rapelin lisäksi fysioterapeutti Eduardo Rodriguez), joten yhteistyössä on lisää positiivista tunnetta mukana.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.