Gnistan yhteistyöhön BDO:n kanssa

Gnistan ja asiantuntijapalveluyritys BDO ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta vuodelle 2022. BDO toimii jatkossa koko Gnistan-seurayhteisön tilintarkastajana ja asiantuntijakumppanina.

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Yritys tarjoaa laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. BDO:n asiakkaita löytyy 164 maasta 95 000 asiantuntijan voimin, Suomessa asiantuntijoita on yli 300.

– Olemme urheiluseurana kasvaneet toimintamme laajuudessa siihen kokoluokkaan, että meillä pitää olla parhaat kumppanit asiantuntijapalveluissa, kuten tilintarkastuksessa. Tästä syystä olemme valinneet kumppaniksi BDO:n. Gnistania ja BDO:ta yhdistää molempien organisaatioiden arvomaailma, jonka perustana on vastuullisuus, joka näkyy niin kentällä kuin toimiston puolella, kertoo IF Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi.

Lisätietoja:

Marko Kolsi, toimitusjohtaja, IF Gnistan Oy, puh. +358 50 351 0391

Petri Haapimaa, toiminnanjohtaja, IF Gnistan ry, puh. +358 40 063 7316

IF Gnistan lyhyesti

1924 perustettu Gnistan on yksi Suomen perinteisimpiä jalkapalloseuroja. Yli 1100 jäsenellään Gnistan on pääkaupunkiseudun suurimpia urheiluseuroja ja merkittävä liikunnallinen vaikuttaja Pohjois-Helsingissä. Varsinaisen joukkuetoiminnan lisäksi Gnistan tarjoaa iltapäiväkerhotoimintaa koululaisille, aikuisten jalkapallokerhoja sekä muuta matalankynnyksen toimintaa.

UEFA GROW -hankkeen SROI –tutkimuksen mukaan Gnistanin sosiaalinen vaikuttavuus on 6,49 miljoonaa euroa vuodessa.

Seuran miesten edustusjoukkue pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Jalkapallon Ykkönen on Suomen neljänneksi seuratuin palloilusarja. Seuralla on toimintaa kaikissa poika- ja tyttöikäluokissa sekä erittäin monipuolista harrastejalkapallotoimintaa kaikenikäisille aikuispelaajille.

Gnistan-yhteisön koti on Oulunkylän jalkapallostadion Helsingissä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.