Gnistan vahvistuu kauden alla japanilaisella keskikenttäpelaajalla

Gnistan ja Yoshiaki Kikuchi (26) ovat tehneet loppukauden kestävän pelaajasopimuksen. Kikuchi on edustanut kesästä 2019 asti Portugalin toisen sarjatason Leixões SC:tä.

Japanin Miyazakissa vuonna 1995 syntynyt Yoshiaki Kikuchi pelasi kotimaansa sarjoissa aina 23-vuotiaaksi saakka ennen siirtymistään Eurooppaan. Keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Kikuchi siirtyi Portugaliin kesällä 2019 toiseksi korkeimman sarjatason Leixõesiin, jossa vastuu jäi kuitenkin pieneksi ja pääasiallisesti pelejä kertyi alemmilla sarjatasoilla lainapelaajana. Portugalin aikana Yoshi kärsi myös useammista loukkaantumisista, jotka hidastivat miehen uraa. Suomeen Kikuchi siirtyy hakemaan uutta nostetta uralleen ja samalla auttamaan Gnistania taistelussa Ykkösen kärkipaikoista.

– Agenttini luotti valmentaja Carlos Fradãon suosituksiin, jota kautta sain yhteyden Gnistaniin. Alusta alkaen olen huomannut, että joukkue on harjoitellut erittäin hyvin valmentajamme johdolla, minulla on siitä paljon opittavaa ja olen innokas kasvamaan jalkapalloilijana. Aion näyttää laadukkaan harjoittelun tuloksia kentällä ja haluan viihdyttää otteluun saapuvia katsojia. Haluan antaa unelmia jalkapalloilijan uraa aloitteleville lapsille, kommentoi Kikuchi tuoretta sopimustaan ja siirtoa Gnistaniin.

Päävalmentaja Joonas Rantanen on todella tyytyväinen sopimukseen.

– Yoshi on treenannut meidän kanssa pari viikkoa ja olemme todella tyytyväisiä, että lopulta sopimus syntyi. Pelaajana Yoshi on taitava, ymmärtää peliä hyvin ja omaa hyvän potkutaidon molemmilla jaloilla. Näemme, että hän istuu varsin hyvin pelitapaamme.

Yoshi on pelikelpoinen huomisessa avausottelussa, jossa vastaan asettuu paikalliskilpailija PK-35. Osta liput peliin Tiketistä tai kausikortti, jolla näet kaikki Yoshin ja Gnistanin pelit tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.