Gnistan haki Kokkolasta kauden avausvoiton

Vahva esitys KPV:tä vastaan toi Gnistanille kauden ensimmäisen täyden pistepotin.

Vierasjoukkue Gnistan aloitti ottelun terävästi ja joukkue sai luotua muutaman vaarallisen tilanteen kotijoukkueen maalille kamppailun ensimmäisten minuuttien aikana. Alun vaarallisin maalipaikka siunaantui kuitenkin KPV:lle, kun Gnistanin Sampo Ala-Iso menetti pallon ja Harri Heiermann pääsi nokikkain Gnistan-vahti Jiri Kosken kanssa, joka kuitenkin torjui kokkolalaisen yrityksen.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 15. peliminuutilla, kun Gnistan pelasi kulmapotkun lyhyenä ja Yoshiaki Kikuchin tarkka keskitys tavoitti Fabian de Abreun, joka puski pallon maaliin. Vain hetkeä myöhemmin Gnistan lisäsi johtoaan, kun Luquinhas laukoi puolesta kentästä maalin upealla laukauksella. Ensimmäinen jakson aikana ei enempää maaleja nähty, joten tauolle lähdettiin Gnistan vahvan esityksen jälkeen 0-2-lukemissa.

Myös toisen puoliajan alussa KPV oli lähellä maalintekoa, kun Harri Heiermann pääsi jälleen nokikkain Gnistan-vahti Kosken kanssa. Tällä kertaa kokkolalainen onnistui kiertämään Kosken, mutta pallo kuitenkin karkasi samalla hänen jalastaan ja näin Gnistanin kahden maalin johto säilyi. Loppua kohden molemmat joukkueet pääsivät yrittämään maalinteko muutaman kerran, mutta varsinaisia huippupaikkoja ei enempää nähty. Myös molempien joukkueiden maalit pysyivät koskemattomina, joten pisteet matkasivat Oulunkylään lukemin 0-2.

Gnistan-päävalmentaja Joonas Rantanen oli tyytyväinen ottelun antiin.

-Teimme viikolla paljon töitä ja tänään otimme askeleen eteenpäin, joten olen erittäin iloinen joukkueen ja pelaajien puolesta. Kaksi upeaa maalia ja kruununa nollapeli, Rantanen tiivistää.

Gnistanin seuraava ottelu on viikon päästä lauantaina, kun EIF saapuu Oulunkylään. Ottelu vappuaattona alkaa klo 15:00 ja siihen voit ostaa tarjoushintaisen lipun 10 € vielä tämän viikonlopun ajan Tiketistä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.