Perhefutiksen ilmoittautuminen on auki!

Suosittu Gnistanin perhefutis tulee jälleen touko-kesäkuussa!

Gnistanin perhefutis tulee jälleen touko-kesäkuussa 2022! Perhefutiksessa lapset ja aikuiset pääsevät nauttimaan yhdessä liikunnasta ja jalkapallosta erilaisten mukavien pelien ja leikkien kautta. Perhefutis järjestetään kerran viikossa, ja yksi perhefutiskerta kestää tunnin.

Kesäkaudella 2022 perhefutiksen aloitus on ohjelmassa Pirkkolan tekonurmikentällä sunnuntaina 15.5. kello 10-11. Tämän jälkeen harjoituksiin kokoonnutaan aina sunnuntaisin 19.6. saakka, eli kesäkaudella harjoituskertoja kertyy yhteensä kuusi. Kesäkauden hinta on 50 euroa.

Perhefutiksen syyskausi käynnistyy elokuussa, ja siitä tiedotamme lisää myöhemmin.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti. Toiminta perustuu yhteiseen oppimiseen ja oivaltamiseen huolettomassa ilmapiirissä.

PERHEFUTISKERRAN RAKENNE

  1. Yhteinen aloitus
  2. Tuntiin virittäytyminen yhdessä
  3. Jalkapallon harjoittelua leikkien ja pelaten
  4. Yhteinen lopetus

Tapaamisissa pääsette tutustumaan uusiin ihmisiin sekä ystävystymään toisten jalkapallosta kiinnostuneiden perheiden kanssa. Perhefutiksen kautta voitte luoda arkirutiineihinne terveellistä ja hauskaa yhdessä tekemistä sekä oppia uusia leikkejä ja pelejä lastenne kanssa pelatessa.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta – tämän jälkeen ilmoittautuneet asetetaan varasijalle. Toinen ryhmä on mahdollista toteuttaa kysynnän mukaan, ja siitä ollaan yhteydessä varasijoilla oleville.

ILMOITTAUDU MUKAAN PERHEFUTIKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lisätiedot: Toni Laatanaho, +358 40 8335988 / [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.