Otteluennakko: Harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Turussa

NJS:n selkeästi kaatanut Gnistan kohtaa perjantaina harjoitusottelussa Veikkausliigan FC Interin. Ottelu alkaa Kupittaan tekonurmella kello 12:15.

Gnistanin valmistautumisjakso on kääntymässä loppusuoralleen kun sarjan alkuun on aikaa vajaa kuukausi. Edellisessä harjoitusottelussaan Gnistan kaatoi NJS:n 1-4 ehjän peliesityksen myötä Tommi JäntinKasperi LiikosenMaximo Tolosen ja Topi Järvisen osumilla. Kyseessä oli keltapaitojen toinen voitto putkeen, jonka myötä keltapaidat matkaavat hyvällä itseluottamuksella perjantaina Turkuun, jossa odottaa kova haaste.

Perjantaina vastaan asettuva FC Inter on pelannut yhtäjaksoisesti Veikkausliigassa noustuaan sarjaan kaudeksi 1999. Interin valmistautumisjakso on sujunut toistaiseksi myönteisissä merkeissä, sillä uudelleen käynnistetyssä Liigacupissa joukkue selvisi finaaliin saakka häviten sen kuitenkin Hongalle viime lauantaina. Liigacupissa joukkueen todellisiin avainhahmoihin kuului kuusi maalia kuudessa ottelussa tehnyt Benjamin Källman. Perjantain ottelussa Interin kokoonpanossa saatetaan hyvinkin nähdä muun muassa Ykkösen paikkansa luovuttaneen RoPS:n riveistä Turkuun siirtyneet Luka Kuittinen sekä Jussi Niska.

Gnistan saa huomiseen otteluun takaisin pikkuvammoistaan kuntoutuneen Henrik Ölanderin. Kokoonpanotilanne ei silti edelleenkään ole paras mahdollinen, sillä sivussa ovat Lucas MoraisRony HuhtalaLasse IkonenElton MalokuKasperi LiikonenPasi Forsman sekä Topi Järvinen. Päävalmentaja Joonas Rantanen on tyytyväinen viime lauantain suoritukseen, mutta tiedostaa huomisen ottelun olevan aivan erilainen haaste.

– Ottelussa NJS:aa vastaan hyökkäämisessä oli nähtävissä paljon niitä asioita, joita olemme harjoitelleet ja tehtyyn neljään maaliin voimme olla varsin tyytyväisiä. Interiä vastaan pelin kuva tulee olemaan erilainen ja meidän on puolustettava hyvin niin korkealta kuin matalalta. Tietysti tavoitteena on myös saada jaksoja, joissa pallo on meillä ja pystyä pelaamaan pidempiä hyökkäyksiä. Valitettavasti takapakkia ottaneesta terveystilanteesta johtuen matkaamme Turkuun pienellä ryhmällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.