Jiri Koski jatkaa Gnistanin maalilla

Maalivahti Jiri Koski on allekirjoittanut Gnistanin kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Viime tammikuussa Gnistanin miehistöön liittynyt 26-vuotias Jiri Koski aloittaa toisen kautensa Gnistanin paidassa. Viime kaudella Koski oli tolppien välissä kahdeksassa sarjaottelussa, jonka lisäksi tilille kertyi myös viisi Suomen Cupin ottelua. Kokenut Koski toimi viime kaudella myös Gnistanin varakapteenina.

FC Vaajakosken kasvatti debytoi miesten tasolla kaudella 2014 Kakkosessa Atlantiksen paidassa. Ykköstä Koski on pelannut Gnistanin lisäksi KTP:n ja EIF:n riveissä 59 ottelua kausien 2018-2020 aikana.

Koski on liittynyt viime viikolla mukaan harjoituksiin. Kokenut kassari ei ota paineita siitä, että hyppää mukaan vasta noin puolessa välissä valmistautumisjaksoa.

– Mukava päästä takaisin Gnistanin riveihin! Vähän on kirittävää, kun muu joukkue on jo päässyt hyvään vauhtiin pre-seasonissa, mutta se ei ole ongelma tällaiselle ikinuorelle pelaajalle. Laitetaan ihan alkuun oma reviiri kuntoon ja sen jälkeen katsotaan, että miten saadaan joukkueesta parhaat puolet esiin. Sitä kautta selkiytyvät sitten sekä omat, että joukkueen tavoitteet.

Joonas Rantanen kertoo Kosken tuovan maalivahtiosastolle hyvää kilpailua ja joukkueeseen arvokasta kokemusta.

– Jiri edustaa meidän nuorehkossa joukkueessa kokemusta, minkä uskon näkyvän niin kentällä kuin pukuhuoneessa. Kaiken kaikkiaan maalivahtiosastolla saamme hyvän kilpailun aikaiseksi ja meillä on hieman erityyppisiä maalivahtiprofileeja käytettävissä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.