Ilmoittautuminen kesäleireille on auki!

Leireillä harjoitellaan erilaisia ominaisuuksia sekä pidetään yhdessä hauskaa jalkapallon parissa.

Gnistan järjestää kesäleirejä jälleen kesällä 2022!

Seuramme tavoitteena on luoda pelaajia, jotka ovat nopeatempoisia, rohkeita ja dominoivia. Järjestämme kesällä kolme leiriä, joissa keskitymme yksi kerrallaan näiden ominaisuuksien hiomiseen ja näitä taitoja tukeviin harjoituksiin. Leirit ovat tarkoitettuja niin seuran omille pelaajille kuin myös muiden seurojen pelaajille, kaikille 2009-2015 syntyneille tytöille ja pojille.

Vaikka leirit on nimetty erilaisten ominaisuuksien mukaan ei kyseisiä ominaisuuksia valmiiksi tarvitse, vaan tarkoituksena on juurikin oppia niitä leiriviikon aikana! Ja tietysti tarkoituksena on myös pitää hauskaa vanhojen ja uusien pelikavereiden kanssa ja nauttia kesäpäivistä jalkapallon parissa!

Leirit ovat kaikki kestoltaan viisipäiväisiä, ja sijoittuvat eri aikoihin kesälle. Kaikilla leireillä päivien pituus on 9.00 – 14.30.

Yksittäisen leirin hinta on 135 euroa. Leirin hintaan kuuluu päivittäinen lounas sekä laadukas valmennus seuramme koulutettujen valmentajien johdolla. Mukaan leiripäiviin tarvitset tavalliset sään mukaiset jalkapalloharjoitteluvarusteet, juomapullon sekä pientä välipalaa mielen mukaan.

Lisätietoa leiristä sekä ohjeet ilmoittautumiseen saat klikkaamalla leirin nimeä:

Nopeatempoisten pelaajien leiri 6.6.-10.6.2022

Rohkeiden pelaajien leiri 13.6.-17.6.2022

Dominoivien pelaajien leiri 1.8.-5.8.2022

Lisäksi kesällä järjestetään Kilpapelaajien leiri 29.6.-1.7.2022, johon osallistuvat pelaajat kutsutaan seuran puolesta lähiaikoina.

Lisätietoja: Toni Laatanaho / [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.