IF Gnistan ja NJS yhteistyösopimukseen

Yhteistyösopimus helpottaa pelaajien siirtymistä seurojen välillä.

Yhteistyöseurasopimuksella helpoitetaan Suomen Palloliiton kilpailumääräyksistä poiketen nuorten pelaajien siirtymistä yhteistyöseurasopimuksen tehneiden seurojen välillä. Sopimuksella molempien seurojen Gnistanin ja NJS:n juniori-ikäiset pelaajat voivat pelata myös toisen seuran edustusjoukkueessa.

Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.

– Hienoa jatkaa yhteistyötä tässä muodossa. Sopimus mahdollistaa nuorten pelaajien ketterän siirtymisen mikä on hyödyllistä molemmille seuroille ja pelaajien kehityksille. Varmasti tarkastelemme tilannetta myös vanhempien pelaajien osalta kauden mittaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.