Gnistan ja LVI-Palvelu Uno yhteistyöhön

Pitkäaikainen Gnistan-valmentaja Rawe Akbar jättää valmennustyöt ja keskittyy jatkossa yritystoiminnan kehittämiseen.

Gnistanin 07-syntyneiden poikien valmentaja Rawe Akbar jättää valmennustyöt ja keskittyy jatkossa täysillä oman yrityksensä pyörittämiseen. Akbar ei kuitenkaan halua kokonaan jättää Gnistania vaan on uuden yrityksensä LVI-Palvelu Unon kanssa sopinut yhteistyöstä Gnistanin kanssa tulevalle kaudelle. LVI-Palvelu Uno tarjoaa perinteisiä putkiasennuspalveluita hanan vaihdosta LVI-järjestelmien asennuksiin saakka. Yrityksen asiakkaiksi sopivat niin yksityishenkilöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt kuin yritykset, joilla on toimitiloja Uudenmaan alueella. Akbarilla on kokemusta LVI-alalta viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Rawe Akbar saapui Gnistaniin viisi vuotta sitten ja on valmentanut seurassa 06- ja 07-syntyneiden poikien joukkueita. Hänen veljensä Aleksander Akbar pelasi myös Gnistanin edustusjoukkueessa kausina 2017-2020. Seura on lähellä sydäntä ja mies on myös innoissaan tuoreesta yhteistyöstä sekä mahdollisuudesta vaikuttaa kumppanina.

– Minulle on jäänyt erittäin lämpimät muistot ajastani Gnistanissa. Haluan olla jatkossakin mukana ja tuoda oman panokseni näin uudenlaista kautta. Aikani ei enää riitä molempiin valmennustyön ja uuden yritykseni kehittämiseen. Gnistanista on jäänyt paljon hyviä kokemuksia pelaajien, valmentajien ja toimihenkilöiden kanssa työskentelystä. Haluan jatkossa tarjota yhteistyön kautta ammattimaista palvelua gnistanlaisille ja Gnistanin kumppaneille.

Tutustu LVI-Palvelu Unoon ja ota yhteyttä: https://www.lviuno.fi/

Gnistan kiittää Rawea ajasta seuran valmennuksessa ja toivottaa menestystä uuteen yritystoimintaan!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.