Futiskerhon ilmoittautuminen on alkanut!

Kevät saapuu ja futiskerho lähestyy!

Futiskerho tulee taas!

Gnistanin futiskerho houkuttelee vuosittain mukaan yli 100 jalkapallonälkäistä tyttöä ja poikaa, ja kevätkauden kerho järjestetään taas touko-kesäkuun aikana. Leiri on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille pelaajille, ja harjoituksia on kerran viikossa.

Milloin: Avauskerta keskiviikkona 4.5. klo 17 jonka jälkeen harjoitukset joka keskiviikko klo 17-18 aina kesäkuun loppuun saakka.

Missä: Mustapekka Areena, Oulunkylä

Hinta: 65 euroa, sisältäen pelipassin ja vakuutuksen

Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautujaa – mahdollisista lisäkerhoista tiedotetaan myöhemmin! Syyskauden kerho järjestetään elo-syyskuussa, ja siitä tiedotetaan lisää myöhempinä ajankohtina.

Futiskerhoa vetävät seuran omat valmentajat ja nuoriso-ohjaajat, jotka ovat aktiivisia toimijoita seurassa. Kaikki ohjaajat ovat seuran kouluttamia, ja jalkapallokerho noudattaa seuran pelaajien harjoitussuunnitelmaa alusta alkaen.

Jalkapallokerho on alku uudelle harrastukselle jalkapallon parissa. Kerhossa opetellaan jalkapallon, liikunnan ja ryhmässä toimimisen perusteita. Haluamme rakentaa hyvän perustan uusille harrastajille, ja jalkapallokerhon jälkeen lapset voivat siirtyä vaivattomasti uusiin joukkueisiin.

Ilmoittautumaan Gnistanin futiskerhoon pääset tästä linkistä!

Lisätiedot: Toni Laatanaho / [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.