Fabrice Gatambiye Gnistanin keskikentälle

Keskikentän keskustan monipuolinen Fabrice Gatambiye on allekirjoittanut Gnistanin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

Kongon demokraattisessa tasavallassa syntynyt Fabrice Gatambiye Ngarura on läpikäynyt Vaasan Palloseuran junioripolun ja debytoikin Veikkausliigassa ”Vepsun” paidassa kaudella 2018 vain 18-vuotiaana. Yhteensä Gatambiye pelasi VPS:n paidassa 17 Veikkausliigan ja 40 Ykkösen ottelua kausien 2018-21 aikana.

Vaasassa 22-vuotias ”Fabu” opittiin tuntemaan keskikentän keskustan työteliäänä taistelijana, joka nousikin nopeasti kannattajien suosikkipelaajien joukkoon. Gnistaniin Gatambiye saapui ennen kaikkea kehittymään pelaajana, jonka lisäksi mielessä on menestys tulevalla kaudella.

– Fiilis on tosi hyvä ja odotan innolla alkavaa kautta. Olen kuullut paljon hyvää Gnistanista ja koen, että täällä pystyn kehittymään pelaajana ja pystymme joukkueena saavuttamaan paljon tulevalla kaudella. Näiden syiden vuoksi halusin tulla Gnistaniin. Tavoitteeni alkavalla kaudella on pelata mahdollisimman paljon ja kehittyä pelaajana. Koen, että Gnistanilla seuraympäristönä sekä Gnistanin valmennuksella on paljon annettavaa minulle. Pitkällä tähtäimellä tavoitteena on pelata ulkomailla laadukkaassa sarjassa.

– Fabrice on ahkera ja työteliäs pelaaja molempiin suuntiin. Hän pystyy pelaamaan erilaisissa rooleissa keskikentällä ja tuo meille erilaisen vaihtoehdon, Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi uusinta vahvistusta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.