Valmentajaesittelyssä: Casey McGuinness

Brittiläisellä on kokemusta mm. valioliigaseura Brentfordin organisaatiossa työskentelystä.

Yksi Gnistanissa vuoden alussa aloittaneista uusista valmentajista on brittiläinen Casey McGuinness. Englannissa St. Maryn yliopistossa maisterin tutkinnon jalkapallovalmentamisessa opiskellut Casey on aiemmin työskennellyt Juventuksen akatemiassa Saudi-Arabiassa sekä valioliigaseura Brentfordin organisaatiossa. Hän on innoissaan uusista haasteista, joiden parissa on Oulunkylässä saanut jo hetken aikaa touhuta.

– Olen innoissani Gnistanin valmennustiimiin liittymisestä. Se että saan työskennellä kansainvälisessä ympäristössä muiden hyvien valmentajien kanssa tulee varmasti kehittämään myös omaa osaamistani. Henkilökohtainen filosofiani on luoda nautinnollisia ja mukaansatempaavia harjoitusohjelmia, joiden avulla pelaajat voisivat saavuttaa heidän täyden potentiaalinsa.

Nyt hän valmentaa Gnistanissa mm. 2007, 2009 ja 2015 syntyneiden poikien joukkueita, ja hän haluaa kehittää ja kasvattaa nuoria pelaajanalkuja niin jalkapallossa kuin muillakin elämän osa-alueilla.

– Haluan pelaajien osoittavan periksiantamattomuutta ja nälkää heidän jokapäiväiseen suorituskykynsä parantamiseen. Tiedän että tämä voidaan saavuttaa vain, jos sekä pelaajat että valmentajat kunnioittavat yksiselitteisesti toisiaan.

– Haluan, että pelaajista ei kehity vain parempia pelaajia vaan myös parempia ihmisiä, ja että tulevaisuudessa he muistelevat aikaansa Gnistanissa onnellisena ja itseään kehittävänä sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Tervetuloa Kipinään Casey!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.