Tuukka Andberg vahvistaa Gnistanin puolustusta

Keskuspuolustaja Tuukka Andberg siirtyy Gnistaniin ensi kauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Itä-Hakkilan Kilvassa pelaajauransa aloittanut 23-vuotias Tuukka Andberg on ikäisekseen jo varsin kokenut pelimies. Andberg debytoi miesten peleissä kaudella 2016 pelaten A-juniori-ikäisenä kuusi Kolmosen ottelua PK-35:n paidassa. Kaudeksi 2017 sarjataso vaihtui kertarysäyksellä Kolmosesta Veikkausliigaan HIFK:n kiinnittäessä lupaavan puolustajan riveihinsä. Tähtirintojen paidassa Andbergille kertyikin neljän kauden aikana 25 ottelua pääsarjassa sekä 18 ottelua Ykkösessä kaudella 2018.

Gnistaniin Andberg siirtyy Tammisaaren EIF:sta, jonka riveissä toppari pelasi viime kaudella 21 ottelua, joista 19 kertaa hänet oli merkitty aloituskokoonpanoon. Andberg on pelannut yhden ottelun Ykköstä myös Gnistanissa kaudella 2017, jolloin HIFK:sta lainalla ollut puolustaja avitti sarjanousija-Kipinää vierasottelussa AC Oulua vastaan.

Andberg uskoo Gnistanin olevan hyvä paikka ottaa kehitysaskelia pelaajana.

– Tunnen (Marko) Kolsin jo juniorivuosilta ja keskustelin hänen kanssa mahdollisesta Gnistaniin tulosta ja vakuutuin siitä, että tämä olisi hyvä vaihtoehto nyt. Koen, että Gnistanin ympäristössä pystyn ottamaan askelia eteenpäin pelaajana hyvien pelaajien kanssa työskennellessä. Useampi peli on tullut Gnistania vastaan pelattua viime kaudella ja joukkueessa on paljon hyviä pelaajia ja myös tälle kaudelle on tullut uusia vahvistuksia, joten odotan innolla uutta kautta.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Kipinän uusinta sopimuspelaajaa.

– Tuukka on hyvä katkomaan ja riistämään sekä vahva kaksinkamppailuissa. Hän tuo joukkueeseen kokemusta niin Ykkösestä kuin Veikkausliigasta. Kokonaisuutta ajatellen joukkueen toppareiden profiilit täydentävät hyvin toisiaan.


Hanki nyt itsellesi Gnistanin kausikortti ja ole mukana kannustamassa Kipinää kohti Ykkösen kärkeä! Kausikortit myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.