Otteluennakko: Gnistan isännöi KTP:ta lauantaina Talin hallissa

Gnistan päättaa Ykköscupin lohkovaiheen lauantaina kotiottelulla KTP:a vastaan. Ottvelu potkaistaan käyntiin Talin hallissa kello 13:10.

Otteluun on myynnissä 200 lippua. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon Tiketistä, mutta lipun osto portilta on myös mahdollista 10€ hintaan. Koronapassia ei vaadita, mutta suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Mikäli et pääse paikanpäälle, voit seurata lähetystä ottelusta Solidsportin kautta 5€ hintaan täältä. Lähetys toteutetaan ilman selostusta.

Gnistan on kerännyt Ykköscupin lohkovaiheessa toistaiseksi yhden pisteen venyttyään 2-2 tasapeliin PEPOn vieraana. Edellisessä ottelussa Järvenpäässä sattui ja tapahtui Gnistanin kokiessa 5-4 tappion JäPS:a vastaan. Mahdollisuudet lohkosta jatkoon ovat vielä olemassa, mutta ne edellyttävät voittoa KTP:sta lauantaina ja suotuisia tuloksia muista lohkon otteluista. Gnistanin tehokkaimmat viimeistelijät alkulohkossa ovat olleet molemmissa peleissä tolppien väliin osuneet Kasperi Liikonen ja Luca Weckström.

Lauantain vastustaja KTP on vasta aloittamassa omaa urakkaansa Ykköscupissa, sillä viime lauantaille merkitty ottelu PEPOa vastaan jouduttiin siirtämään Arto Tolsa Areenan ongelmallisten sääolosuhteiden vuoksi. Ranskalaisen visiitin Veikkausliigassa tehnyt KTP nimitti uudeksi päävalmentajakseen viime kaudella Joensuussa valmentaneen Jussi Leppälahden. Pelaajapuolella isoimpia menetyksiä ovat kotikonnuilleen Espanjaan palannut Asier Arranz sekä Kyproksen kakkostasolle siirtynyt Mohamadou Sissoko. Sen sijaan muun muassa Thomas AgyirinMichael Ogungbaron sekä David Ramadingayen kaltaisten avainpelaajien nimet saatiin jatkosopimuspapereihin. Kotkalaiset ovat vahvistaneet joukkuettaan maltillisesti vain neljällä uudella nimellä, joista nimekkäin on AC Oulusta Kotkaan siirtynyt puolustaja Lassi Nurmos. Uunituore kiinnitys Jere Hiltunen on sivussa lauantain koitoksesta loukkaantumisen vuoksi, mutta tulevalla kaudella hän saattaa hyvinkin olla yksi sarjan läpimurtopelaajista.

Päävalmentaja Joonas Rantanen valottaa Gnistanin pelaajatilannetta lauantain ottelun alla seuraavasti.

– Toppariosastolla on vajausta Sampo Ala-Ison ollessa pienten vaivojen takia sivussa ja Tuukka (Andberg) vasta hyppää joukkueen mukaan, joten pieniä kompromisseja joudumme puolustuslinjan osalta tekemään. Muutoin terveystilanne on hyvä. Douglas (Caé) ja Lucas (Morais) ovat harjoitelleet tämän viikon ja heistä Douglas pelaa ensimmäiset minuutit lauantaina.

Rantasen mukaan tavoitteena on päättää hyvin sujunut treeniviikko voittoon.

– Tavoitteet ovat pitkälti samat kuin edellisessä ottelussa eli parantaa pelaamisen rakennetta ja pelaajien välistä yhteistyötä. Takana on hyvä treeniviikko ja pyrimme päättämään sen hyvään peliesitykseen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.