Luca Weckström ja Gnistan sopimukseen

Tehokkaasti Ykköscupin otteluissa esiintynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Luca Weckström siirtyy Gnistanin organisaatioon ensi kauden kattavalla pelaajasopimuksella, joka sisältää option kaudesta 2023.

Käpylän Pallosta uransa aloittanut 18-vuotias Luca Weckström siirtyy Oulunkylään Hongan junioreista. Kaudella 2020 Weckström kuului B-juniorien SM-kultaa juhlineen Hongan avainhahmoihin laukomalla 10 ottelussa peräti kuusi osumaa. Viime kaudella Weckström pääsi debytoimaan miesten peleissä pelaten 8 Kakkosen ottelua Hongan akatemiajoukkueessa, minkä lisäksi pelejä kertyi Hongan A-juniorien SM-sarjajoukkueessa.

Tammikuun loppupuolella edustusjoukkueen harjoitusrinkiin liittynyt Weckström esiintyi Ykköscupissa lupaavin ottein. Nuorukainen osui tolppien väliin kahdessa ensimmäisessä ottelussa juostuaan vaihdosta kentälle toisen puoliajan aikana. Kentällä ja harjoituskentällä esitettyjen ennakkoluulottomien otteiden myötä Gnistan päätyi kiinnittämään lupaavan pelimiehen edustusjoukkueen sopimuspelaajien joukkoon. Edustusjoukkueen ohella Weckström tullaan näkemään myös A-juniorien riveissä parhaillaan käynnissä olevissa SM-karsinnoissa.

Weckström on löytänyt heti paikkansa uudesta seurasta. Kunnianhimoinen nuorukainen tähyää tulevaisuuteen kovin tavoittein.

– Gnistanin organisaatiossa koen olevani onnellinen niin arjessa kuin myös harjoituksissa. Haluan tietenkin pelata mahdollisimman hyvällä tasolla jo nuorena, mutta haluan myös tehdä oman nimeni tunnetuksi ja mukaan jalkapallouraa edistäviin keskusteluihin. Tavoitteeni Gnistanissa ovat jo tässä vaiheessa selvät: Haluan murtautua avauskokoonpanoon, pelata ehjän kauden ja tottakai tehdä paljon tehoja. Pidemmän ajan tavoitteisiini kuuluu kotimaan kenttien valloitus ja nousu maajoukkueen mukaan. Olisi toki myös mukavaa lähteä ulkomaille näyttämään omaa osaamista.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.