Kuva: Kalevi Hämäläinen

Gnistan – KTP -ottelun lipunmyynti alkanut

Lippuja on myynnissä 200 kappaletta ja 10 euron hintaiset otteluliput myydään lähtökohtaisesti ennakkoon. Osta omasi Tiketistä

Gnistan kohtaa YkkösCupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussa KTP:n tulevana lauantaina 12.2. klo 13:10 alkaen Talin jalkapallohallissa. AVI:n keventäessä pääkaupunkiseudulla kokoontumisrajoituksia saamme ottaa otteluun puolet jalkapallohallin katsomokapasiteetista. Istumapaikkoja ei tarvitse määritellä erikseen eikä koronapassia vaadita. Otteluun myydään lippuja yhdessä hintaluokassa 10 €/lippu. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

YkkösCupin lohkojen kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta kolmanneksi sijoittunutta etenevät jatkoon. Gnistanilla on siis vielä hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan. Tule kannustamaan keltaiset voittoon ja näkemään uudistunut Gnistan paikan päällä!

Lippuostoksille pääset tästä. Gnistanin kausikortit eivät käy otteluun. Tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.