Zyron Paro maalivahtivalmentajaksi Gnistaniin

Paron vastuulla tulee olemaan maalivahtivalmennus sekä junioreissa että edustuksessa.

Gnistanin valmennustiimi vahvistuu jälleen yhdellä merkittävällä palasella, kun 28-vuotias Zyron Paro liittyy seuraan maalivahtivalmentajaksi. Aiempaa kokemusta valmennustehtävistä Parolla on PK-35:n, EsPan, FC Espoon ja FC Kirkkonummen väreistä. Lisäksi hän opiskelee maalivahtivalmennusta parhaillaan käynnissä olevalla UEFA GK B -kurssilla.

Gnistanissa Zyron tulee työskentelemään sekä juniorien että edustuksen parissa. Hän liittyy miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin vastaamaan joukkueen maalivahtivalmennuksesta, ja juniorien parissa vastaa maalivahtivalmennuksen toiminnasta, organisoinnista ja toteutuksesta.

– Koen tämän hienona vaiheena urallani. Mahdollisuus päästä mukaan edustuksen toimintaan ja sitä kautta kosketuksiin valtakunnallisiin miesten sarjoihin tuntuu samaan aikaan sekä innostavalta että haastavalta, mikä on yhtälönä mielestäni loistava.

– Junioripuolella tulemme vahvasti keskittymään maalivahtien kehittämiseen sekä pelin ymmärtämiseen ja näihin liittyviin ongelmiin eri ikäryhmissä. Valmennustyylini sekä -metodini varmasti lähentelevät jo sitä mihin seuran maalivahdit ovat tottuneet.

Tervetuloa Gnistaniin Zyron! Samalla Gnistan kiittää myös Ossi Koskelaa hyvästä työstä seuran eteen ja toivottaa menestystä tulevaisuuteen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.