Kuva: Mira Lönnqvist

Tommi Jäntti Gnistanin keskikentälle

Viime kaudella HJK Klubi 04:aa edustanut Tommi Jäntti siirtyy Gnistaniin. Ykkösen lisäksi Jäntiltä löytyy kokemusta Veikkausliigasta RoPS:n riveistä.

Gnistanin riveihin vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvä 21-vuotias Tommi Jäntti pelasi kasvattajaseuransa HJK:n paidassa koko junioriaikansa. Nousujohteinen ajanjakso huipentui HJK Klubi 04:n paidassa saavutettuun sarjanousuun Kakkosesta Ykköseen kaudella 2017 ja seuraavalla kaudella 26 pelattuun Ykkösen otteluun, joissa syntyi komeat neljä osumaa.

Kauden 2018 läpimurto Ykkösen tasolla tiesi seuraavalle kaudelle siirtoa pääsarjatasolle ja RoPSin pelipaitaan. Kausien 2019-20 aikana Jäntti pelasi rovaniemeläisten joukkueessa kaikkiaan 23 ottelua Veikkausliigassa.

Viime kaudeksi hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki paluun kasvattajaseuransa riveihin. Jäntti pelasi HJK Klubi 04:n paidassa 23 ottelussa iskien kaksi osumaa. Kaikkiaan Jäntti on siis pelannut Ykköstä 49 ottelua, joissa maaleja on syntynyt kuusi kappaletta.

Lisäksi Jäntti on päässyt ottamaan tuntumaa kansainvälisiin otteluihin HJK:n junioreissa sekä RoPS:n edustusjoukkueessa. Lokakuussa 2018 Jäntti oli tärkeässä roolissa, mutta Altinordun verkkoon isketystä vierasmaalista huolimatta HJK:n U19 joukkueen matka tyssäsi UEFA Youth Leaguen ensimmäiselle karsintakierrokselle. Kaudella 2019 Jäntti pelasi molemmissa Eurooppaliigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluissa, mutta Aberdeenin vieraana isketty tärkeä vierasmaali ei lopulta riittänyt siivittämään rovaniemeläisiä jatkokierroksille.

Jäntti odottaa innolla tulevaa kautta keltapaidassa.

– Odotan suurella innolla tulevaa kautta! Gnistanilla on jo nyt koossa hyvä joukkue ja uskon tulevan kauden olevan onnistunut. Seura osoitti minuun kovaa kiinnostusta läpi talven, joka varmasti vaikutti päätökseeni siirtyä Ogeliin.

Päävalmentaja Joonas Rantanen luonnehtii lyhyesti uutta hankintaa.

– Tommi on kokonaisvaltainen pelaaja, sillä hän on taitavana ja hyvänä syöttäjänä tärkeä osa hyökkäyspeliä, jonka lisäksi hän hoitaa myös puolustustehtävät tunnollisesti.


Hanki nyt itsellesi Gnistanin kausikortti ja ole mukana kannustamassa Kipinää kohti Ykkösen kärkeä! Kausikortit myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.