Otso Linnas jatkosopimukseen Gnistanin kanssa

Otso Linnas jatkaa Gnistanin veräjällä ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Viime heinäkuussa Gnistanin organisaatioon kehittymään saapunut 20-vuotias Otso Linnas jatkaa Gnistanissa myös tulevalla kaudella. Linnas on VJS:n kasvatti, mutta debyyttinsä miesten tasolla hän teki FC Espoon paidassa kaudella 2020, jolloin hän pääsi tositoimiin 13 Kakkosen ottelussa. Viime kausi meni osittain piloile loukkaantumisen vuoksi, mutta Gnistaniin siirryttyään lahjakas maalivahti toimi loppukauden a-juniorijoukkueen selkeänä ykkösmaalivahtina A-nuorten SM-sarjassa.

Myös debyytti Ykkösessä tuli kaudella 2021. Linnas vartioi maalia kauden päättäneessä vierasottelussa EIF:aa vastaan.

Linnas tähyää tulevaisuuteen erittäin positiivisesti.

– Lähden tulevalle kaudelle erittäin positiivisin mielin. Odotan kauden olevan iso onnistuminen niin joukkueelle kuin henkilökohtaisestikin. Koen, että jo tällä hetkellä kasassa oleva joukkue on vahva ja kilpailukykyinen, joten Kipinän kannattajien tulee olla innoissaan tulevasta kaudesta!

Gnistanin tuore maalivahtivalmentaja Zyron Paro kertoo Linnaksen olevan vahva jalalla ja agressiivinen 16-alueella.

– Otso on nuoresta iästään huolimatta erittäin hyvät konseptit ja maalivahdin pelimallin omaava maalivahti. Jalalla pelaaminen on vahvaa ja hän on todella agressiivinen 16-alueen boxia puolustettaessa.


Hanki nyt itsellesi Gnistanin kausikortti ja ole mukana kannustamassa Kipinää kohti Ykkösen kärkeä! Kausikortit myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.