Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa

Kokenut laitalinkki Kasperi Liikonen on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Maaliskuussa 2020 Gnistaniin liittynyt 27-vuotias Kasperi Liikonen aloittaa kolmannen kautensa keltapaidassa. Ensimmäinen kausi meni pilalle jo alkukaudesta tulleen polvivamman vuoksi, mutta viime kaudella vaikeasta vammasta hyvin kuntoutunut Liikonen kuului Gnistanin avainpelaajiin. Alkukaudesta täyteen pelikuntoon vertynyt Liikonen pelasi kaikkiaan 23 ottelua kuuluen Gnistanin aloituskokoonpanoon 16 ottelussa. Maaleja ei syntynyt, mutta Ykkösen tasolla kokeneen Liikosen rutiini ja kovuus olivat kullanarvoisia Gnistanille.

Gnistanin ohella Liikonen on pelannut Ykköstä 110 ottelun verran KTP:n, Hongan, Hakan ja Viikinkien riveissä. Tämän lisäksi Liikonen on pelannut Veikkausliigaa 17 ottelua Hongan paidassa kaudella 2018.

Tulevaa pre-seasonia ja sarjakautta innolla odottavan Liikosen tavoitteet ovat jälleen selkeät tulevaa kautta silmällä pitäen.

– Hyvillä fiiliksillä tässä ollaan. On todella kiva päästä muutaman vuoden tauon jälkeen harjoittelemaan täysillä heti pre-seasonin alusta alkaen! Tavoitteeni ovat samoja kuin vuosi sitten eli olla koko kausi ehjänä ja pelaavassa kokoonpanossa. Lisäksi tavoitteena on avata oma maalisarake muutaman vuoden kuivan kauden jälkeen ja muutenkin pystyä pelaamaan tehokkaammin!

Uudesta valmentajasta Joonas Rantasesta on jäänyt Liikoselle positiivinen kuva jo varsin lyhyessä ajassa.

– Joonaksesta on jäänyt muutaman harjoituksen otannalla todella hyvät fiilikset. Harjoitteet ovat selkeitä, pelinomaisia ja niistä huomaa jo hieman, että millaista jalkapalloa hän odottaa meidän pelaavan. Odotankin innolla jo sitä että päästään omalla miehistöllä treenaamaan ja näkemään, että millaisia syvällisempiä taktisia ajatuksia Joonaksella on.

Päävalmentaja Rantanen kommentoi Liikosen jatkosopimusta:

– Liikonen on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy luomaan maalipaikkoja. Uskon, että ”Kassulta” voidaan odottaa tehoja syöttöjen ja maalien muodossa. Kokeneempana pelaajana hän pystyy ottamaan liiderin roolia joukkueessa ja sitä häneltä myös odotetaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.