Kuva: Riku Laukkanen

Ykkösen maalikuningas jatkaa Gnistanissa

Viime kaudella 14 kertaa Ykkösessä maaliverkkoa heiluttanut hyökkääjä Douglas Caé on allekirjoittanut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Rio de Janeirosta kotoisin oleva 34-vuotias Douglas Caé siirtyi keltapaitaan elokuussa 2020 kuuluen heti säilymistaistostaan kunnialla selvinneen Gnistanin avainpelaajiin. Syksyllä 2020 maaleja syntyi 13 pelatussa ottelussa peräti seitsemän ja viime kaudella brassikärki valloitti koko Ykkösen maalipörssin 14 maalillaan. Lisäksi Suomen Cupissa verkko heilui kolmesti. Gnistanin paidassa luotujen mainetekojen lisäksi kokenut kärki on pelannut VPS:n paidassa Veikkausliigaa kaudella 2018, jolloin 32 ottelussa syntyi kuusi osumaa. Suomessa pelaamiensa kausien lisäksi Caélta löytyy mittava kokemus kotimaansa Brasilian alasarjoista sekä Nicaraquan pääsarjasta.

Ykkösen kauden 2021 parhaaksi hyökkääjäksi valittu Caé painottaa kotoisaksi tuntemansa seurayhteisön olevan merkittävä syy jatkolle Gnistanissa.

– Halusin jatkaa Gnistanissa, jossa tunnen olevani kotonani. Haluan kiittää kaikkia seurassa luottamuksesta minuun ja otteisiini kentällä. Lupaan omistautua ja antaa kaikkeni tälle paidalle ja olen varma, että tulossa on mahtava vuosi.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen Caén jatkosta.

– Olemme erittäin iloisia Douglasin jatkaessa Gnistanissa myös tulevalla kaudella. Hän on ollut merkittävä pelaaja meille jo kahden kauden ajan. Hienoa saada jatkuvuutta joukkueeseen ja myös hienoa, että Douglas on viihtynyt meillä näin hyvin. Katsomme optimistisesti tulevaan ja haluamme rakentaa erittäin kilpailukykyisen joukkueen.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kausarimainos-1024x683.jpg

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.