Samu Volotinen jatkaa Gnistanin maalilla

Samu Volotinen vartioi Gnistanin veräjää myös jatkossa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lahjakkaana pidetty VJS:n kasvatti debytoi miesten tasolla jo 16-vuotiaana pelaten PK-35 Vantaan tolppien välissä kaikkiaan yhdeksässä ottelussa. Debyyttikauden jälkeen Volotisen siirtyi VPS:aan, jonka riveissä kertyi 22 pääsarjatason ottelua kausina 2017-18. Ennen Gnistaniin liittymistään viime talvena Volotinen keräsi kokemusta Bosnia-Hertzegovinan ja Kyproksen pääsarjoissa, mutta vähäinen vastuu toi nuoren miehen takaisin Suomeen.

Kaudella 2021 23-vuotias Volotinen oli tolppien välissä 18 ottelussa, joissa kertyi viisi nollapeliä. Parhaassa vireessään Volotinen oli keskikesällä, kun viidessä ottelussa maali pysyi puhtaana neljä kertaa.

– Viime kaudella Gnistan otti askeleen eteenpäin ja pyrkii samaan tulevalla kaudella. Itse taas pyrin ottamaan askeleen eteenpäin maalivahtina kasvamisessa joten jatkan mielelläni Oulunkylässä, Volotinen kommentoi jatkoaan Oulunkylässä.

Päävalmentaja Joonas Rantanen on tyytyväinen, että ensi kauden joukkueessa nähdään jatkuvuutta myös maalilla.

– Samu osoitti viime kaudella pystyvänsä olemaan voittava maalivahti pelaten kesällä vahvan jakson yhdessä joukkueen kanssa. Hänellä on kokemusta niin Veikkausliigasta kuin ulkomailta. Hyvää jatkuvuutta taas joukkueeseen ja myös Samulle varmasti helpompi tilanne lähteä tulevaan kauteen, kun pelejä on reilusti alla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.