Maximo Tolonen jatkaa Gnistanissa

Viime keväänä Gnistaniin siirtynyt Tolonen jatkaa keltaisissa kauden 2022 kattavalla sopimulla.

FC Hongan kasvattama Maximo Tolonen liittyi Gnistanin miehistöön viime keväänä Ilveksestä. Nuoresta iästään huolimatta Tolonen on ehtinyt jo keräämään runsaasti kokemusta Suomen pääsarjoista Veikkausliigasta ja Ykkösestä yhteensä yli 80 ottelun verran. Mies on edustanut Hongan lisäksi Veikkausliiga-seuroista SJK:ta, IFK Mariehamnia ja Ilvestä. Viime kaudella Gnistanissa Tolonen pelasi 16:ssa ottelussa iskien yhden osuman ja neljä maalisyöttöä.

Jatkosopimukseen tyytyväinen Tolonen painottaa jatkuvuuden merkitystä omalle uralleen, jonka lisäksi uuden päävalmentaja Joonas Rantasen kaavailut tulevasta pelitavasta vakuuttivat miehen jatkamaan. Vasta 20-vuotiaalla nuorukaisella on mielessään todellisen läpimurtokauden pelaaminen.
– Todella hyvät ja odottavat fiilikset alkavaan pre-seasoniin ja tulevaan kauteen. Jatkosopimuksen allekirjoittaminen tuo omalle uralleni jatkuvuutta, jota tarvitsen tällä hetkellä. Uudesta valmentajasta jäi hyvä kuva käymämme keskustelun pohjalta. Hän haluaa pelata itselleni mieleistä pallonhallintapohjaista peliä, joka sopii minulle todella hyvin. Tavoitteet tarkentuvat vielä hieman myöhemmin, mutta päällimmäisenä tässä on mielessä pelata todellinen läpimurtokausi. Innolla lähden tätä ensi kauden projektia työstämään, enkä malta odottaa, että päästään taas kokemaan hienoja hetkiä fanien kanssa.

Gnistanissa nyt virallisesti aloittanut Joonas Rantanen kommentoi Maximon jatkosopimusta.

– Olemme iloisia, että Maximo näkee Gnistanin hyvänä paikkana jatkaa ja onnistua. Maximolla on potentiaalia olla sarjan parhaita pelaajia pelipaikallaan. Hyvä, että kuviot hänen osaltaan ovat selkeitä jo ajoissa, niin pääsemme heti työstämään asioita, jotka tähtäävät formiin sitten pelikauden koittaessa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kausarimainos-1024x683.jpg

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.