Henrik Ölander Gnistanin puolustukseen

Laitapuolustaja Henrik Ölander siirtyy AC Oulusta Gnistanin vahvuuteen ensi kauden kattavalla sopimuksella.

HJK:n junioripolun läpikäynyt 24-vuotias Henrik Ölander teki debyyttinsä miesten tasolla kaudella 2015, jolloin vielä a-juniori-ikäinen Ölander murtautui HJK Klubi 04:n avauskokoonpanon vakiohahmoksi. Kolmen avainroolissa vietetyn kauden jälkeen Ölander siirtyi Veikkausliigaan pelaten PS Kemin ja RoPS:n paidassa 26 pääsarjatason ottelua kausina 2018-19.

Kaudella 2020 nopea ja taitava laitapuolustaja oli yksi AC Oulun avainpelaajista laivastonsinisten vakuuttavalla marssilla Ykkösen voittoon. Toisella visiitillään pääsarjatasolla Ölander pääsi toimitoimiin 12 runkosarjan ottelussa sekä myös oululaisten säilymisen varmistaneessa liigakarsinta-ottelussa, jossa puolustaja kellotti täydet peliminuutit.

– Henkka on taitava laitapuolustaja / wingback, joka syöttää ja keskittää erittäin laadukkaasti. Hänellä on kokemusta niin Veikkausliigasta kuin Ykkösen voittamisesta, joten olemme tosi tyytyväisiä, että Henkka pelaa meillä, Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi tuoretta sopimusta.

Kuuntele Ölanderin ajatuksia sopimuksestaan alla olevasta videosta:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.