Gnistan pitkään yhteistyösopimukseen Puman ja Intersport Tammiston kanssa

Gnistanin on solminut viiden vuoden yhteistyösopimuksen varustetoimittaja Puman ja urheilukauppa Intersport Tammiston kanssa.

Pitkäkestoisten neuvotteluiden ja kilpailutuksen jälkeen Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen kahden johtavan urheilutekstiilien raskaansarjalaisen Puman ja Intersport Tammiston kanssa. Sopimusta voidaan pitää merkittävänä Gnistan-yhteisölle, josta hyötyvät niin seuran juniorit kuin edustusjoukkueet. Puman laadukas seuramallisto tulee saataville Intersport Tammiston Gnistanille suunnittelemaan verkkokauppaan. Lisäksi itse Intersport Tammiston myymälään tulee oma Gnistan-osasto, josta tuotteita voi myös ostaa. Gnistan-yhteisölle on luvassa myös muita etuja Tammiston myymälään.

Gnistanin toiminnanjohtaja Petri Haapimaa on erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyökumppanuuteen.

– Varustetoimittajan ja seurakaupan valinta on yksi tärkeitä kulmakiviä meidän seuratoiminnassa. Kävimme huolella läpi eri vaihtoehtoja, joista Puman ja Intersportin paketti oli kaikista paras. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja uskon, että tästä tulee jäsenistölle toimiva ja onnistunut kokemus, kun pelaajamme pukevat jatkossa Puman tuotteita päälle.

Myös Gnistanin edustusjoukkueiden toimitusjohtaja Marko Kolsi on innoissaan uudesta kumppanuudesta.

– Puma toimii, niin maailmalla kuin Suomessakin useiden kärkiseurojen kanssa. Hienoa, että Gnistan pääsee nyt tähän verkostoon mukaan. Keskustelut osapuolien välillä sujuivat mallikkaasti ja molemmilla oli selkeä tahtotila päästä yhdessä maaliin. Kiitos vielä kaikille osapuolille ja malttamattomana odotamme jo yhteistä starttia!

Puma Finlandin Teamsales Manager Janne Pyykkö kommentoi tuoretta kumppanuutta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme yhteistyön Gnistanin kanssa. Gnistan on alueensa merkittävimpiä jalkapalloseuroja ja seuran toiminta sekä arvot vakuuttivat meidät. Uskomme, että tästä alkaa hieno menestystarina ja halusimme ehdottomasti olla tässä mukana. PUMA panostaa nyt ja tulevaisuudessa paljon seurakauppaan ja tämä pitkäaikainen yhteistyösopimus Gnistanin ja Intersport Tammiston kanssa on meille erittäin merkittävä. Olemme varmoja siitä, että yhdessä tekemällä Oulunkylän keltainen ja sininen väri näkyy kentillä entistäkin kirkkaammin.

Intersport Tammiston kauppias Mikko Koivukangas toivottaa Gnistan-perheen lämpimästi tervetulleeksi asioimaan myymälässä.

– Tämä sopimus on meille merkittävä ja vahvistaa Intersport Tammistoa alueen seurakaupan markkinajohtajana. Neuvottelut sujuivat jouhevasti ja Gnistanin ammattimainen ote ja selkeät tulevaisuuden suunnitelmat tekivät meihin ison vaikutuksen. Tulemme tekemään kaikkemme, jotta pystymme palvelemaan Gnistanin jäsenistöä parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme vakuuttuneita, että Intersport Tammiston erittäin laaja ja monipuolinen valikoima antaa siihen parhaat mahdolliset eväät. Intersport Tammistossa jalkapallovarusteiden valikoima tulee luonnollisesti olemaan tulevina vuosina erittäin kattava ja meidän ammattitaitoiset myyjämme toivottavat koko Gnistan -jäsenistön tervetulleeksi asioimaan uuden konseptin Intersport -kaupassa. Odotamme innolla yhteistyön alkua ja toivotamme kaikille gnistanilaisille rauhallista joulun odotusta. Nähdään Intersport Tammistossa!

Gnistan haluaa kiittää Seurashopia ja Stannoa kaikin puolin hyvästä yhteistyöstä viime vuosina.


PUMA on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä, joka suunnittelee, kehittää, myy ja markkinoi jalkineita, vaatteita ja asusteita. Yli 70 vuoden ajan PUMA on säätelemättä ajanut urheilua ja kulttuuria eteenpäin luomalla nopeita tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille. PUMA tarjoaa teknisiä- ja urheiluhenkisiä tuotteita muun muassa jalkapalloon, juoksuun ja harjoitteluun, koripalloon, golfiin ja moottoriurheiluun. Se tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa tuodakseen urheilun vaikutusta katukulttuuriin ja muotiin. PUMA-konserni omistaa tuotemerkit PUMA, Cobra Golf ja stichd. Yhtiö jakaa tuotteitaan yli 120 maassa, työllistää yli 14 000 ihmistä maailmanlaajuisesti, ja sen pääkonttori sijaitsee Herzogenaurachissa / Saksassa.

Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä. Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.