Valmentajaesittelyssä: Alex Chiles

Englantilainen Chiles toimii tulevalla kaudella P2011 ja T07/08/09 joukkueiden päävalmentajana.

25-vuotiaalla Alex Chilesillä on paljon kokemusta nuoresta iästään huolimatta. Hän on työskennellyt niin Euroopassa, Aasiassa kuin myös Afrikassa. Kiinassa hän työskenteli englantilaisen seuran kehitysvalmentajana ja Ugandassa ja Malawilla hän oli vastuussa akatemian toiminnasta.

– Olen hyvin intohimoinen ja kova tekemään töitä. Pyrin aina viemään pelaajani sille tasolle mihin he eivät omillaan pääsisi. Mielestäni pelaajakehitystä pitää aina katsoa teknisten, taktisten ja fyysisten taitojen mukaan sekä myös psykologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta.

Alexilla on maisterin tutkinto urheiluvalmennuksesta Liverpoolin John Mooren yliopistosta ja kandin tutkinto Southampton Solent -yliopistosta. Valmentajana hän näkee, että tärkeintä on auttaa seuraavaa sukupolvea heidän kehityksessään ja siitä hänellä on monia muistoja.

– Parhaita muistoja valmentajana on pelaajien edistymisen seuraaminen ja jonkin suuren saavuttaminen. Tämä sisältää useita U11-akatemiani pelaajia, jotka pääsivät Beijing Guoan FC -akatemiaan Kiinassa. Olen myös ylpeä nähdessäni pelaajien, joiden kanssa olen työskennellyt, edustavan Ugandan U20 maajoukkuettaan.

Tervetuloa Alex!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.