Toni Laatanaho Gnistanin seurakoordinaattoriksi

Yksi tärkeimmistä työtehtävistä tulee olemaan viestinnän kehittäminen seurassa.

Monien erinomaisten hakijoiden joukosta Gnistanin seurakoordinaattoriksi valikoitui Toni Laatanaho. Tonilla on laaja kokemus seuratyöstä mm. Mikkelin kilpa-veikoista, Jyväskylän seudun Palloseurasta, JPS-junioreista ja Mikkelin palloilijoista. Opinnoissaan Laatanaho on erikoistunut urheiluliiketoimintaan sekä -johtamiseen.

– Uskon, että saamme Tonista hyvin arvokkaan lisän seurallemme ja pääsemme viemään vauhdilla kasvavaa seuraamme taas yhden askeleen eteenpäin, toteaa toiminnanjohtaja Petri Haapimaa.

Laatanaho aloittaa uudessa pestissään vuodenvaihteessa ja odottaa jo, että pääsee jo aloittamaan työt. Samalla hän lähettääkin kaikille Gnistanilaisille terveiset ja tsempit loppukauden treeneihin ja matseihin!

Tervetuloa Toni Gnistan-perheeseen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.