Naisten valmennusryhmä valmiina tulevaan kauteen!

Claus Hindren on naisten uusi päävalmentaja, apunaan Satu Dammert.

Gnistanin Naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja Claus Hindren on pitkänlinjan valmentaja. Hänellä on kokemusta valmentajana noin 30 vuoden ajalta. Poikien puolella kaikki ikäluokat läpikäynyt valmentaja on myös valmentanut eri seurojen nais- ja tyttöjoukkueita yli 10 vuotta. Myös managerina toiminut Hindren tulee innolla Gnistaniin.

  • Valmentajana olen rakentaja, joka haluaa kehittää pelaajia ja sitä kautta joukkuetta. Toiveenani olisi, että Gnistanin naiset pelaavat lähivuosina Kakkosessa ja sitten mahdollisesti jopa Ykkösessä.

Naisten edustusjoukkueen valmentajana tulevalla kaudella toimii Satu Dammert. Valmennuskokemusta HJK:sta ja käsipallon puolelta Dickenistä omaava valmentaja tahtoo luoda hyvän ilmapiirin joukkueeseen.

  • Valmentajana pyrin luomaan positiivista ilmapiiriä, sekä yritän auttaa pelaajiani oivaltamaan uusia asioita. Pyrin myös itse oppimaan päivittäin niin valmentajana toimimisesta, kuin jalkapallosta.

Gnistanin naisten edustujoukkue aloittaa valmistautumisensa tulevaan kauteen viikolla 45, avoimien harjoituksien merkeissä.

Claus Hindren toimii myös TB joukkueen valmentajana ja Satu Dammert T07 joukkueen valmentajana.

Tervetuloa Claus ja Satu!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.