Valmentajaesittelyssä: Nikos Kalaitzis

29-vuotias Nikos Kalaitzis ( UEFA B ) on Gnistanin junioripuolen uusi valmentaja. Kreikkalaisella Nikosilla on liikunta- ja urheilutieteen kandidaatin tutkinto ja maisterin tutkinto, pääaineena urheilusuorituksen maksimointi. Tulevalla kaudella hän toimii päävalmentajana T07 ja poikien B-jun joukkueissa.

– Tulen innoissani Gnistaniin. Minulla on kokemusta Kreikasta muutamasta joukkueesta ja olen myös valmentanut Kiinassa yhden kauden. Minulta löytyy kokemusta myös fyysisenä valmentajana toimimisesta.

Sosiaalisena persoonana tunnettu Kalaitzis on aina avoin keskustelulle. Hänen tavoitteenaan on kehittää koko joukkuetta, unohtamatta yksilöitä.

– Valmentajana olen tarkka yksityiskohdista ja haluan pitää hyvän tasapainon kurin ja mahtavan joukkuehengen välissä. Tavoitteenani on aina kehittää pelaajia niin urheilijoina, kuin ihmisinä.

Nikos nauttii nähdessään pelaajiensa kehittyvän ryhmän sisällä ja pyrkii antamaan heille avaimet saavuttaa heidän unelmiaan jalkapalloilijana.

Valmentajan Nikos on jo kokenut paljon ja muistelee aikaansa Kiinassa erityisen lämmöllä. Valmentajana hänen tavoitteensa on olla ammattivalmentaja aikuisjoukkueessa.

– Minulla on paljon hyviä muistoja valmentajana, mutta varmasti aika minkä vietin Kiinassa on paras muistoni. Se oli niin mahtavaa ja erilaista mitä olin ennen tehnyt.

Tervetuloa Nikos!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.