P09 Liiga Etelän voittoon!

Gnistanin P09 joukkue jatkoi hienoa taivaltaan Liiga Etelän viimeisessä ottelussa voittaen HJK:n peräti 0-9! Jo aiemmin sarjan voiton varmistanut joukkue viimeisteli viimeisellä voitollaan sarjan puhtaalla pelillä, voittaen kaikki yksitoista otteluaan!

Joukkueen viimeiset vuodet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä. Helsinki cupin viime kaudella voittanut joukkue jatkoi hienoja otteitaan läpi koko sarjan. Joukkueen päävalmentaja Oskari Tielinen kommentoi kautta seuraavasti:

”Kausi on ollut meille nousujohteinen. Kehityskaaremme peleissä on ollut valtava, kun vertaamme kevääseen. Harjoituksissa olemme keskittyneet paljon aktiiviseen pelitapaan ja sen viemiseen kentälle. Mielestäni olemme onnistuneet siinä erittäin hyvin.”

Joukkueen toiminta jatkuu nyt avoimien harjoitusten merkeissä. Avoimien harjoituksien aikataulut löytyvät: Try-out & Avoimet harjoitukset – IF Gnistan .

Tielinen näkee kauden olleen menestys myös koko ikäluokan kohdalla:

” Meillä on ikäluokassa todella laaja materiaali ja kilpailullinen ympäristö. Ikäluokkamme Keltainen 2 pelasi mahtavan kauden Ykkösessä sijoittuen toiseksi omassa lohkossaan, sekä Keltainen 3 sijoittui Kakkosessa lohkonsa toiseksi. Kokonaisuutena kautemme on ollut menestys ja tästä on hyvä jatkaa pelaajiemme kehittämistä”

Liiga Etelän voittanut joukkue palkitaan ensi lauantaina edustusjoukkueen VPS kotiottelun puoliajalla! Tervetuloa paikalle!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.