Naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu yläloppusarjassa

Gnistan selvitti tiensä huomenna lauantaina alkavaan yläloppusarjaan. Runkosarjassa joukkue sijoittui Kolmosen Etelän kuudenneksi.

Runkosarjan voitti ylivoimaisesti EPS, joka voitti kaikki ottelunsa murskaavalla maalierolla 44-3. Gnistan aloittaakin yläloppusarjan juuri EPS:ää vastaan vierasottelulla huomenna, joten vastus on se kovin mahdollinen heti alkuun. Yläloppusarjaan selviytyivät Gnistanin ja EPS:n lisäksi HIFK, Valtti, JäPS ja FC Loviisa. Yläloppusarjan kaksi parasta joukkuetta nousee Kakkoseen ja kovimmat ennakkosuosikit ovat kärkikaksikko EPS ja HIFK.

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Kuosmanen käy läpi mennyttä kautta ja lähtee haastamaan joukkueensa kanssa muita yläloppusarjan joukkueita.

– Yläloppusarja oli minimitavoite ja se hoidettiin. Juuri ne joukkueet, jotka ennen kautta olivat jo tiedossa ovat olleet odotetun vahvoja (EPS, HIFK ja Valtti).

– Oma pelimme on parantunut huomattavasti kauden aikana ja jokainen pelaaja on omaksunut uuden pelitavan paremmin ja paremmin. Nuoret pelaajat 06-08-syntyneet ovat saaneet myös isoa vastuuta naisten peleissä ja pärjänneet erinomaisesti. Treeneissä tekeminen on kehittynyt koko kauden ajan ja varmasti isona syynä siihen on, että pelaajat oppivat tuntemaan toisensa paremmin kauden mittaan ja joukkue yhtenäistyy.

– Yläloppusarjan tavoitteena on pystyä pelaamaan omaa peliä myös kovia joukkueita vastaan ja sitä kautta myös haastamaan heidät parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoite on myös pystyä pelaamaan ehjiä 90-minuuttisia, joka on ollut meille haastavaa kauden mittaan.

Kuosmanen lähettää vielä terveisiä Gnistan -yhteisölle.

– Tervetuloa kannustamaan ja seuraamaan meitä erityisesti kotiotteluihin, joissa kohtaamme vielä mielenkiintoiset paikallisvastustajat Valtin ja HIFK:n.

Gnistanin naisten tulevat ottelut yläloppusarjassa:

La 18.9. klo 15:00 EPS – Gnistan

Pe 24.9. klo 20:15 Gnistan – Valtti

Pe 1.10. klo 20:15 Gnistan – HIFK

Pe 8.10. klo 19:00 JäPS – Gnistan

Pe 15.10. klo 18:30 FC Loviisa – Gnistan

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.