Matsipäivän haastattelussa Armend Kabashi – ”Kotiyleisöstä ollut iso apu kaikissa kotiotteluissa”

Illalla pelataan tärkeä ottelu, kun Gnistanin kanssa samoista sarjasijoituksista taisteleva EIF vierailee Oulunkylän liikuntapuistossa. Ottelupäivän kommentit antaa tällä kertaa Gnistanin keskikentän moottori Armend Kabashi.

Gnistan kohtaa tänään EIF:n, joka oli edellisessä ottelussa parempi 2-0 lukemin. Onko joukkueessa revanssihenkeä ilmassa ja millä aseilla EIF kaatuu tänään?

– Lähtökohtaisesti jokainen ottelu lähdetään voittamaan, mutta toki edellisen EIF-kohtaamisen tappio lisää entisestään voitontahtoa. Varsinkin kun sarjataulukko on erittäin tiukka ja ollaan tasapisteissä EIF:n kanssa. Alla on hyvä valmistautuminen, joten peliin lähdetään hyvillä fiiliksillä. EIF on hyvä, pelaava joukkue, joten meidän pitää ensinnäkin onnistua puolustuspelissä erittäin hyvin, pitää pakka tiiviinä koko ottelun ajan, ja sitä kautta sitten rakentaa pallonhallinnan kautta hyökkäyksiä sekä vaarallisia maalipaikkoja vastustajan maalille.

Oma kautesi on toistaiseksi ollut hieman rikkonainen erinäisten poissaolojen vuoksi. Mikä on kunto ja pelivire tässä vaiheessa, kun kauden tärkeimmät pelit koittaa?

– Kunto ja pelivire on hyvä tällä hetkellä niin itsellä kuin joukkueellakin. Otteluruuhkan jälkeen oli tärkeä saada pieni breikki ja ladattua akkuja näihin loppukauden tärkeisiin otteluihin.

Mitkä ovat terveisesi Gnistan-yhteisölle EIF-ottelun alla? Miksi illan otteluun kannattaa saapua?

– Tulkaa kaikki katsomaan ja kannustamaan meitä toistaiseksi kauden tärkeimmässä pelissä! Kotiyleisöstä ja meidän kentän laidalla ääntä pitävistä pikku-juniorikannattajista on ollut iso apu ja ilo kaikissa kotiotteluissa! Illan ottelu tulee varmasti olemaan tiukka ja hyvä matsi.

Ottelu käynnistyy Oulunkylän liikuntapuistossa klo 18:30. Kokoontumisrajoitusten helpotettua otteluun voidaan myydä lippuja normaaliin tapaan ilman katsomolohkoja. Gnistan Bar palvelee asiakkaita klo 17:30 alkaen. Tervetuloa tsemppaamaan Kipinä voittoon! Ennakkoon liput Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.