IF Gnistan hakee seurakoordinaattoria

IF Gnistan on vuonna 1924 perustettu yli tuhannen pelaajan jalkapalloseura Oulunkylässä. Kohta sata vuotta täyttävä seura kasvaa koko ajan ja haluamme palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin. Tästä syystä haemme joukkoamme vahvistamaan seurakoordinaattoria.

Seurakoordinaattorin tehtäviin kuuluvat joukkue- ja jäsenpalveluista vastaaminen ja niiden kehittäminen, joukkueiden toimihenkilöiden tukeminen ja kouluttaminen, yhteydenpito seuran eri sidosryhmien kanssa sekä tapahtumaorganisointi- ja koordinointi yhdessä seuran muiden toimihenkilöiden kanssa.

Hakijalta odotetaan organisointikykyä, itseohjaavuutta, soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä osaamista käyttää seurahallinnon sähköisiä järjestelmiä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi. Työ on kokopäiväinen ja alkaa 3.1.2022, tai sopimuksen mukaan jopa aiemmin. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 26.9. mennessä. ilmoita hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa toiminnanjohtaja Petri Haapimaalta: [email protected] tai p.0400 637316.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.