Gnistanin ikämiesten kuulumisia

Gnistanin raamikkaiden ikämiesten kesä on sujunut loistavasti, kun kevään koronatauon jälkeen on koko kesä päästy pelaamaan ison ja pienen kentän pelejä Eteläisen alueen sarjoissa ja useammissa SM-kisoissa ympäri Suomea!

Sarjoissa nuoremmat Gnistan 35- ja 40-ikäluokat aloittavat ensi viikolla yläloppusarjat lohkojensa kärkipaikoilta, eikä varttuneemmissakaan G-taistelijoissa kesä ole sujunut lainkaan hassummin.

Tänä viikonloppuna 40-vuotiaiden ikämiesten SM-kilpailut pelataan Talissa! Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta, jotka pelaavat neljässä neljän joukkueen alkulohkossa. Alkulohkojen kaksi parasta etenevät cup-muotoisiin jatkopeleihin. Gnistan avasi turnauksen perjantaina kahdella hienolla voitolla Kotkan Jäntevästä, sekä Team Vanpasta ja jatkopaikka lauantaihin lähdettäessä on jo varma! Turnauksen tulospalvelun löydät täältä.

Tervetuloa kannustamaan Gnistan voittoihin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.