Capperin otteluraportti: EIF liian kova pala Oulunkylässä

EIF osoittautui oletetun kovaksi vastukseksi ja vei pisteet mukanaan Oulunkylästä 0-3 lukemin.

Tasaissa merkeissä käynnistynyt Gnistanin ja EIF:n kamppailu näki avausosumansa reilun kymmenen minuutin kohdalla, kun EIF:n laitahyökkääjä vapautettiin vasemmalta laidalta. Samu Volotisen torjunnasta pallo kulkeutui maaliin purkua yrittäneen Pasi Forsmanin päästä.

Yritteliäs Gnistan oli lähellä tasoitusta 24. minuutilla kun Fabian de Abreun pitkä pallo löysi muutaman pompun kautta Santeri Kuivalaisen, mutta varmaotteinen Mehdi El Moutacim EIF-maalilla esti tasoitusosuman synnyn.

EIF kasvatti johtoaan 31 minuutin kohdalla Valdrin Rashican iskettyä röyhkeän yksilösuorituksen päätteeksi vieraiden toisen etukulmasta upponeella laukauksella.

Gnistanin Douglas Caé oli lähellä kavennusosumaa päästyään puskemaan rangaistusalueen sisältä Oscar Barrosin hyvästä keskityksestä, mutta pusku suuntautui hieman liian keskelle ja El Moutacim sai pallon kopattua. Näin tauolle siirryttiin vieraiden 0-2 johdossa.

Toisen puoliajan alusta asti oli selvää, että EIF tyytyi antamaan Gnistanin hallita palloa ja puolustaa tukevaa johtoaan. Gnistan sai pyöritellä vapaasti, mutta murtautuminen maalipaikoille oli hankalaa.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Gnistanille näytettiin rankkaria Douglas Caen kaaduttua boksissa, mutta avustavan kanssa keskusteltuaan päätuomari muutti mielensä ja palloa ei viety pilkulle.

Toisen puoliajan pieni valonpilkahdus Gnistanin osalta oli Samu Laitisen paluu kentille. Koko kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut laitapuolustaja tuli vaihdosta sisään puoliajan lopussa.

Lisäajalla EIF pääsi vielä kaunistelemaan tulosta, kun Volotinen rikkoi rankkarialueella ja Akseli Ollila naulasi pilkusta loppulukemat 0-3.

– EIF oli parempi joukkue tänään. Teimme pelin heille liian helpoksi henkilökohtaisilla virheillä, jotka johtivat kolmeen maaliin. Mutta nyt ei ole aikaa turhautumiselle, seuraavat pelit tulevat nopeasti ja meidän pitää oppia virheistämme. Tämä on ainoa tapa parantaa peliämme, päävalmentaja Ricardo Duarte kommentoi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.