Oulunkylässä pelataan koko viikonloppu!

Gnistan ja Kansallisessa Liigassa pelaava HPS:n naisten edustusjoukkue tarjoavat kausikorttilaisilleen lauantaina mahdollisuuden nähdä kaksi ottelua samalla kortilla Oulunkylän liikuntapuistossa. Perjantaina puolestaan pelaavat Gnistanin naiset ja sunnuntaina A-juniorit.

Lauantaina Gnistan kohtaa Miesten Ykkösen tärkeässä kamppailussa FF Jaron klo 15:00. HPS:n naiset puolestaan pelaavat klo 18:30 Ilvestä vastaan Kansallisen Liigan ottelussa. Molempien joukkueiden kausikorttilaiset pääsevät katsomaan kummatkin ottelut. HPS:n junioripelaajat pääsevät molempiin otteluihin seuravaatteissa, Gnistanin juniorit omalla kausikortillaan. Katsomoalueiden tulee olla tyhjänä 17:15-17:30, mutta muun ajan yläkerran baari palvelee asiakkaita koko päivän klo 14 alkaen.

Viikonloppu aloitetaan perjantaina, kun Gnistanin naisten edustusjoukkue kohtaa klo 20:15 JäPSin. Naisten Kolmosessa JäPS on tällä hetkellä neljäntenä ja Gnistan viidentenä, joten ottelu on molemmille erittäin tärkeä. Gnistan Bar on ylätasanteella tuttuun tapaan auki myös tässä ottelussa.

Viikonlopun päättävässä ottelussa Gnistanin A-juniorit kohtaavat P20 SM-sarjassa paikallisottelussa KäPan sunnuntaina klo 18:30. Vahvasti kauden aloittanut Gnistan on mukana sarjan kärkikahinoissa vain pisteet kärjestä perästä. KäPa hengittää niskaan kahden pisteen päässä, joten asetelmat ovat tässäkin ottelussa herkulliset.

Vietä siis vaikka koko viikonloppu Oulunkylässä hienosta jalkapallosta nauttien!

Pe 6.8. klo 20:15 Gnistan – JäPS | Naisten Kolmonen
La 7.8. klo 15:00 Gnistan – FF Jaro | Miesten Ykkönen
La 7.8. klo 18:30 HPS – Ilves | Kansallinen Liiga
Su 8.8. klo 18:30 Gnistan – KäPa | P20 SM-sarja

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.