Otteluraportti: Jaro haki kolme pistettä Oulunkylästä

Gnistan koki kolmannen peräkkäisen kotitappionsa Jaron hakiessa täydet kolme pistettä 0-1 lukemin.

Sateisessa kelissä pelattu kamppailu ei ensimmäisen puoliajan osalta juuri ihmeitä kotiyleisölle tarjonnut. Lukuisista erikoistilanteista huolimatta kumpikaan joukkue ei kunnon maalipaikoille päässyt, josta kiitos kuuluu molempien joukkueiden tarkalle puolustuspelille.

Puoliajan paras maalipaikka siunaantui Gnistanin Douglas Caélle, joka pääsi Santeri Kuivalaisen mainiosta oikealta laidalta lähetetystä keskityksestä puskemaan, mutta pallo pomppi lopulta hiuksenhienosti yli maalin.

Gnistan aloitti toisen puoliajan räväkästi, sillä Akseli Lehtojuurelle pelattiin maalipaikka rangaistusalueelle jo noin minuutin pelin jälkeen. Paikkansa siunaantui myös vasemmalta laidalta puolittaiseen läpiajoon karanneelle Topi Järviselle, ennen kuin Jaro alkoi saada peliä hallintaansa.

Ensin Gnistanin huolimattoman syöttötyöskentelyn johdosta Jeremiah Strengille tarjoutui hyvä laukaisupaikka, jonka Samu Volotinen vielä torjui näyttävästi. Seuraavaa vieraiden paikkaa edes Volotinenkaan ei pystynyt enää pelastamaan vaan Tyler Reid puski hallitusti oikean laidan kautta pelatun keskityksen verkon perukoille.

Tappioasemaan jouduttuaan Gnistan satsasi hyökkäyspeliin kaikkensa, mutta kunnon maalipaikkoja Gnistan ei enää kyennyt luomaan, joten pisteet matkasivat Jaron mukana Pietarsaareen lukemin 0-1.

Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte harmitteli pisteiden puutetta, mutta uskoo, että esitykset kääntyvät pian voitoiksi.

– Tiedämme kaikki, että joukkueilla on välillä jaksoja missä pelataan hyvin, mutta voittoja ei tule. En voi pyytää pelaajiltani parempaa sitoutumista ja asennetta kuin tänään. Olemme pelanneet todella hyvin, mutta syystä tai toisesta voittoja ei ole tullut. Tämä on nyt meille testi pysyä toistemme tukena, koska tiedämme että ennemmin tai myöhemmin hyvät esitykset kääntyvät myös pisteiksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.