Otteluraportti: Gnistanille tappio Tammisaaressa

Gnistan taipui Tammisaaressa EIF:lle, joka iski kaksi osumaa ensimmäisellä puoliajalla. Nämä riittivät voittoon aiheuttaen Gnistanille jo viidennen peräkkäisen tappion.

EIF:n ja Gnistanin välinen kamppailu käynnistyi Gnistanin ottaessa pallonhallinnan itselleen ja pallo pysyikin vierasjoukkueen hallussa ottelun alkuminuuteilla. Mitään kovinkaan vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan Gnistanille siunaantunut. Ottelun avausmaalin iski kuitenkin kotijoukkue ja käytännössä ensimmäisestä hyökkäyksestään. Pallo pelattiin maalin eteen Robin Sidille, joka ampui vihreäpaidat 1-0-johtoon kymmenen minuutin pelin jälkeen.

Ottelun 24. minuutilla Gnistan rikkoi rangaistusalueella EIF:n Valdrin Rashicaa ja pallo vietiin pilkulle. Xhevdet Gela ei erehtynyt yrityksessään, vaan sijoitti pallon Gnistanin maalilla vartioineen Samu Volotisen taakse ja EIF siirtyi ottelussa 2-0-johtoon.

Ottelun alun ensimmäinen vahva kymmenminuuttinen Gnistanin osalta valui hukkaan ja EIF hallitsi ensimmäistä puoliaikaa mielin määrin ja loi vaarallisia maalintekopaikkoja kohti Gnistanin maalia. Lisäosumia ei kuitenkaan enään nähty, vaan taukoa lähdettiin viettämään kotijoukkue EIF:n 2-0-johdossa.

Ottelun toisen puoliajan alkuminuutit mentiin tasaisissa merkeissä. Gnistanin muutamat hyökkäyskuviot olisivat voineet paremmalla onnella tuoda kavennusosuman, mutta EIF:n puolustus pystyi tukahduttamaan ne tehokkaasti. Seuraavat hetket pelissä mentiinkin lähinnä EIF:n kontrolleidessa johtoaan ja kytätessään vastahyökkäyksiä Gnistanin yrittäessä kavennusosumaa, jotta pääsisi peliin mukaan. Todellista kiriä Gnistan ei kuitenkaan pystynyt ottelun toisella puoliajalla esittämään missään vaiheessa ja EIF olikin lähempänä tehdä ottelun kolmannen maalinsa. Lähimpänä maalintekoa oli kotijoukkue EIF:n Juuso Liukkonen, joka otettiin vaihdosta kentälle ottelun toisella puoliajalla.

Ensimmäisen puoliajan maalit riittivät EIF:lle voittoon ja aiheuttivat Gnistanille jo viidennen peräkkäisen tappion sarjassa loppulukemin 2-0.

Ricardo Duarte kommentoi tappioon päättynyttä peliä lyhyesti:

-Alku oli meiltä hyvä, mutta hyvin nopeasti olimme jo 1-0 tappiolla ottelussa

-Teimme kaksi virhettä ja niistä kaksi maalia meitä vastaan, ennen toista virhettä, josta tuomittiin rangaistuspotku olimme tasoittaa, mutta heidän maalivahtinsa teki loistotorjunnan

-Näiden maalien jälkeen yritimme, mutta emme onnistuneet maalinteossa ja loppupuristus jäi toteutumatta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.