Otteluraportti: Gnistan taipui toisella jaksolla Mikkelissä

Gnistan matkusti sunnuntaina Mikkeliin, jostai ei kuitenkaan ollut pisteitä tuomisina kotiin. Gnistan siirtyi heti alussa johtoon, mutta MP tuli toisella jaksolla tasoihin ja ohi.

Gnistan otti ottelusta heti kättelyssä komennon tulostaululla, kun avausmaalia ei tarvinnut odottaa muutamaa minuuttia pidempään. Armend Kabashi riisti pallon keskikentällä ja lähetti loistavan pystysyötön Rony Huhtalalle. Läpi päässyt Huhtala piti MP:n puolustajan selkänsä takana ja niittasi pallon voimalla etukulmasta sisään.

Gnistanin maalin jälkeen MP otti selvästi pallonhallinnan ja Gnistan pyrki iskemään pidemmillä palloilla vastaan. Keltapaidat puolustivat omaa aluettaan pääasiassa hyvin eikä MP päässyt hyville paikoille. Kertaalleen Samu Volotinen joutui venymään hienoon pelastukseen ja kerran pallo kolisi Gnistan-maalin ulkotolpassa. Tauolle kuitenkin mentiin 0-1 vierasjohdossa.

MP alotti toisen jakson vauhdilla ja Gnistan sai kaivaa pallon maalistaan jo kahden minuutin jälkeen. Topi Keskinen ehti boksissa palloon ennen vastaantullutta Volotista ja vapautti Niila Forsellin maalintekoon.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin peli oli kotijoukkueelle 2-1, kun MP lähetti keskityksen lähes puolesta kentästä boksiin, missä paikalla oli Antti Ulmanen puskemassa pallon takanurkkaan.

Tasoitusmaali oli lähellä vain hetkeä myöhemmin, kun Kasperi Liikonen karkasi puolittain läpi ja levitti oikealta laidalta nousseelle Óscar Barrosille, mutta portugalilaisen viimeistely jätti toivomisen varaa.

Muutamaa minuuttia ennen 90 minuutin täyttymistä Rony Huhtala loi hyvän maalipaikan murtautumalla vasemmalta boksiin, mutta vaihdosta sisään tuleen Akseli Lehtojuuren laukaus suuntautui sivuverkkoon.

Myös MP:llä oli vielä lisäajalla loistava tilaisuus kaunistella numeroita, mutta Ulmanen ei onnistunut läpiajostaan nostamaan palloa verkkoon yli Volotisen. Näin pisteet jäivät Mikkeliin 2-1 lukemin.

Gnistanin ottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina, kun HJK Klubi 04 saapuu Oulunkylään vierailulle.

– Loimme useita tilanteita, mutta emme saaneet niistä maaleja aikaiseksi. Puolustuspäässä muutama virhe taas johti MP:n maaleihin. Nyt joukkue saa vihdoin hieman lepoa 22 intensiivisen työpäivän jälkeen. Väsymys näkyi selvästi tänään otteissamme, Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte kommentoi ottelun jälkeen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.