Óscar Barros vahvistamaan Gnistanin puolustusta

Portugalilainen Óscar Barros vahvistaa Gnistania loppukauden mittaisella sopimuksella. Pelipaikaltaan 24-vuotias Barros on oikea laitapuolustaja. Sopimus sisältää option kaudesta 2022.

Gnistanin miehistöön tänään liittyvä Barros on luonut uraansa toistaiseksi kotimaansa Portugalin alemmilla sarjatasoilla. Kaudella 2020-21 Barros edusti SC Vila Realia kymmenessä ottelussa merkkauttaen laitapakille komeat kaksi osumaa. Gnistanin laitapuolustukseen 171 senttinen Barros tuo ennen kaikkea liikkuvuutta ja teknistä taitoa.

Barros, jolta löytyy tililtään myös esiintymisiä Portugalin U-15 maajoukkueessa, kertoo olevansa todella innoissaan uudesta haasteesta uudessa maassa.

– Tämä tuntuu unelman alulta. Jotain mitä olen halunnut jo pitkään. En ole vielä tutustunut hirveän paljon Suomeen, mutta olen ollut todella tyytyväinen siihen mitä olen nähnyt. Tiedän, että tämä on perinteikäs seura ja sillä on mahdollisuudet nousta korkeimmalle tasolle Suomessa.

– Tulen antamaan kaikkeni tälle joukkueelle ja tavoitteeni on auttaa joukkuetta saavuttamaan sen tavoitteet.

Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen, että kolauksia kokenutta oikean puolustajan paikkaa saatiin vahvistettua.

– Óscarin hankinnalla haluamme antaa meille lisää vaihtoehtoja oikean puolustajan paikalle. Se paikka on ollut meille hankala koko kauden, kun Ilmari Hieta poistui joukkueesta ja Samu Laitinen sekä Lucas Morais loukkaantuivat. Uskomme, että Óscarin ominaisuudet sopivat erittäin hyvin pelipaikan sekä meidän tarpeisiimme ja olemme todella tyytyväisiä, että hän on mukana ryhmässämme.

Barros on käytettävissä jo keskiviikon paikallisottelussa PK-35:tä vastaan. Osta ennakkolippusi nyt Tiketistä ja tule kannustamaan Kipinä voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.