Matsipäivän haastattelussa Fabian de Abreu – ”Kotiyleisön tuella takaisin piikkipaikalle!”

Gnistan kohtaa tänään kotikentällään Ykköstä johtavan RoPS:n. Matsipäivän tunnelmat antaa tällä kertaa luottotoppari Fabian de Abreu.

Keskiviikon ottelu KPV:a vastaan ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Kuinka olette onnistuneet nollaamaan keskiviikon tappion? Onko harjoituksissa menty kovaa loppuviikon aikana?

– Jalkapallossa tulee joskus päiviä, jolloin asiat eivät mene halutulla tavalla. Meillä oli sellainen päivä keskiviikkona, mutta käänsimme sen pelin jälkeen välittömästi katseet tämän päivän otteluun. Emme halunneet tuhlata aikaa miettimällä keskiviikon ottelua, koska voittamalla pelin tänään olemme jälleen kärjessä. Lyhyestä valmistautumisajasta johtuen ei ollut aikaa harjoitella kovaa, mutta me keskityimme palautumaan hyvin ja ottamaan oppia edellisessä pelissä tehdyistä virheistä RoPS-ottelua silmällä pitäen.

Toukokuussa Gnistan otti ison voiton Rovaniemeltä. Millaisia muistoja sinulla on RoPS:sta vastustajana?

– RoPS on takuulla kova vastustaja, koska heillä on nuori joukkue, jossa on paljon laatua. Pelasimme hyvän pelin Rovaniemellä ja olen varma, että voimme tehdä niin nytkin!

Millaisia terveisiä sinulla on otteluun saapuvalle yleisölle? Miksi kannattaa osallistua ottelutapahtumaan tänään?

– Se on ottelu kahden tällä hetkellä parhaan Ykkösen joukkueen välillä, joten tähän peliin jos johonkin kannattaa tulla paikalle. Tulossa on kova ottelu, joten tarvitsemme kotiyleisön tukea auttamaan meidät takaisin piikkipaikalle!

Gnistan – RoPS
Su 1.8. klo 18:00
Oulunkylän liikuntapuisto

Osta liput ennakkoon Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.