Lauantain HJK Klubi 04 -ottelun lipunmyynti alkaa!

Katsomojärjestelyt muuttuvat tulevana lauantaina käytävään paikallisotteluun HJK Klubi 04:sta vastaan. Tästä löydät infopaketin tulevaa ottelua varten.

Gnistan kohtaa lauantaina klo 17 paikallisottelussa HJK Klubi 04:n. Kausikorttilaisten lunastusaika lippuihin alkaa tänään keskiviikkona klo 12. Varsinainen lipunmyynti käynnistyy torstaina 26.8. klo 14. Ennakkolipun voit ostaa itsellesi täältä.

Pääkaupunkiseudun tiukentuneiden koronarajoitusten johdosta katsomojärjestelyt ovat muuttuneet tulevaa peliä varten. Aluehallintoviraston ohjeiden mukaan areenan pääkatsomo jaetaan 50 hengen katsomolohkoihin, joita on ottelussa käytössä yhteensä yhdeksän kappaletta. Gnistan Bar on omanaan 50 hengen anniskelukatsomo, johon tulee kausikorttilaisen varata paikka tai yksittäislipun ostajan hankkia lippu erikseen. Lisäksi kausikorttilaisille varattavissa ja muuten myynnissä ovat katsomolohkot A1, A2, B1, B2, C1 ja C2. Gnistanin junioreille on varattu katsomolohkot D1 ja D2.

Ottelussa on käytössä myös porrastettu sisääntulo seuraavien lohkojen osalta:
A2, B2, C2 ja D2 klo 16:00-16:14 tai 16:31-16:44.
A1, B1, C1 ja D1 klo 16:16-16:29 tai 16:46-17:00

Eli mikäli sinulla on varattu tai ostettu lippu näihin katsomonlohkoihin, niin sisääntulo tulee ajoittaa näihin aikaikkunoihin ohjeistuksen mukaan. Gnistan Bar katsomoon on sisäänpääsy auki tuntia ennen ottelua ja VIP Loungeen 75 min ennen ottelua normaaliin tapaan ilman sisääntulon porrastuksia.

Kahvio ja WC -palvelut ovat A-D -katsomolohkoissa myös porrastettu. Tästä informoimme tarkemmat ohjeet vielä lähempänä tapahtumaa ja info on myös saatavilla paikan päällä. Saapuessasi otteluun katso tarkasti oma sisääntuloporttisi katsomokartasta ja sisääntuloaikasi.

LIPUNMYYNTI

Myös kausikorttilaisten pitää lunastaa oma lippunsa! Kausikorttilaisten lippujen lunastus käynnistyy Tiketin sivuilla tänään klo 12. Saat ohjeet sähköpostiisi lunastuksen avautuessa.  Varsinainen lipunmyynti otteluun alkaa huomenna torstaina 26.8 klo 14:00. Ennakkolipun voit ostaa itsellesi täältä. Lippuja myydään myös ottelupäivänä sisääntulo A:n luona.

Muistilista

  • Käytä oman lohkosi sisäänkäyntiä ja pysy ottelun ajan omassa lohkossasi.
  • Ottelussa on maskiedellytys yli 12-vuotiaille.
  • Pidä turvavälit!
  • Lippujen lunastus kausikorttilaisille: alkaa tänään keskiviikkona 25.8. klo 12
  • Lippujen myynti: alkaa huomenna torstaina 26.8. klo 14
  • Gnistan Bar palvelee vain A-lohkon sekä VIP-katsomon katsojia.

Kannustetaan yhdessä Gnistan paikallisottelussa voittoon!

Kuva: Mira Lönnqvist

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.