IF Gnistan hakee oman toimen ohella toimivia valmentajia

Etsimme positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään Gnistanin valmennuslinjaa. Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään.


Tavoitteenamme on rekrytoida 2-3 valmentajaa, joille lasten ja nuorten valmennus on lähellä sydäntä. Työtehtävät täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa sekä seuran sisäistä valmentajakoulutusta.


Toivomme hakijalta valmentajakoulutusta, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa kaikissa toimenkuvissa, voimme kouluttaa myös valmentajia sisäisesti ja tehdä koulutussuunnitelman tulevaisuutta varten. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa ja halua liittyä osaksi seuramme kasvua.
Toivomme hakemuksia mahdollisimman pian ja haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Hakuaika työtehtäviin on 30.9.2021 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] tai [email protected] .


Valituilta henkilöiltä tarkastetaan rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa: 
Valmennuspäälliköt: [email protected], [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.