Matsipäivän haastattelussa Luquinhas – ”Toivottavasti katsomo täyttyy tänään!”

Kesken viime kauden IF Gnistanin vahvuuteen norjalaisesta Kongsvingeristä siirtynyt Luquinhas on edellisissä otteluissa esittänyt vakuuttavia otteita oikean laitapuolustajan tontilla.

Miten vaihdos laitapuolustajan tontille on sujunut mielestäsi?

– Muutos ei ollut minulle niin iso asia, sillä olen pelannut tätä paikkaa aiemminkin ennen ammattilaisuraa. Tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja sain hyvin menneistä viime peleistä lisää itseluottamusta. Valmennus ja joukkuekaverini ovat auttaneet paljon sopeutumisessa puolustusrooliin ja toivon, että pystyn tänään hyvään esitykseen.

Millaisia ajatuksia tämän illan ottelusta TPS:a vastaan?

– Tänään on tulossa todella vaikea peli ja meidän täytyy olla valmiina siihen. TPS on vahva joukkue laadukkailla pelaajilla. Vaikka heidän tuloksensa ovat olleet hieman heikompia, tiedämme, että he voivat yllättää meidät.

Miksi tänään kannattaa suunnata Oulunkylään katsomaan Gnistania?

– Meillä on tänään mahdollisuus nousta sarjassa ykköseksi ja uskon, että olemme ansainneet sen. Kannattajien tuella menemme kentälle motivoituneina ja täynnä itseluottamusta. Toivottavasti näemme tänään täyden katsomon ja toivottavasti pääsemme lopussa juhlimaan yhdessä!

Gnistan – TPS käynnistyy Oulunkylässä tänään klo 18:30. Gnistan Bar avaa ovensa klo 17:30. Ottelussa on maskipakko ja pidettävä turvavälit.

Ennakkoliput myy Tiketti. Muista myös, että kausikortin hankkimalla säästää vielä rahaa!

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.