Gnistan ja Sinebrychoff aloittavat yhteistyön

Yhteistyökumppanuudesta on sovittu kausille 2021 ja 2022.

Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff on Suomen johtava panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia. Gnstanin ja Sinebrychoffin yhteistyön myötä Gnistan Barin valikoimissa tulee jatkossa olemaan perinteisiä Sinebrychoffin panimotuotteita. Yhteistyöbrändinä tulee näkymään Carlsberg-olut, joka on perinteisesti ollut tukemassa huippujalkapalloiluja jo vuosikymmenien ajan. Gnistanin kioskiin ja ottelutapahtumiin tulevat myös myyntiin Sinebrychoffin Suomessa valmistamat Coca-Colan, Spriten ja Fantan virvoitusjuomat, Bonaquan vedet sekä Poweraden energiajuomat.

Sinebrychoffin sponsorointi- ja tapahtumamarkkinointivastaava Joonas Säkkinen on mielissään Gnistanin liittyessä yhtiön kumppaniksi.

– Hienoa aloittaa yhteistyö vahvasti eteenpäin menevän Gnistanin kanssa. Sinebrychoff on innolla mukana rakentamassa Oulunkylään faneille mahdollisimman viihtyisää kotiotteluelämystä. Tuodaan yhdessä kentälle 12. pelaaja!

IF Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi on myös innoissaan uudesta yhteistyökumppanuudesta.

– Todella hyvin fiiliksin aloitamme yhteistyön Sinebrychoffin kanssa. Kartoitimme muutamia vaihtoehtoja panimokumppaniksemme ja Sinebrychoffin osoittautui siinä kilvassa ykköseksi. Sinebrychoffilta saamme laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot niin baariin kuin kioskiinkin myyntiin. Haluamme palvella mahdollisimman hyvin kaikkia katsojia, joten lisäämme mm. alkoholittoman oluen Crispin valikoimiimme.

Tutustu Sinebrychoffiin tarkemmin: www.sinebrychoff.fi/

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.