Kuva: Kalevi Hämäläinen

Omar Jama valittu Somalian A-maajoukkueeseen

Omar Jama edustaa Somaliaa FIFA:n Arab Cupissa 2021.

Gnistanin kapteeni Omar Jama on valittu Somalian maajoukkueeseen 20.6. pelattavaan otteluun Omania vastaan. Kyse on 15-22.6. Qatarissa pelattavan FIFA:n Arab Cupin ensimmäisen karsintakierroksen ottelusta, jonka voittaja etenee vasta loppuvuodesta pelattaville jatkokierroksille. Nimityksen johdosta Jama on poissa Gnistanin kokoonpanosta ainakin ensi sunnuntain ottelussa Klubi 04:aa vastaan.

– Hyvät fiilikset tottakai ja onhan se kunnia tulla valituksi. Toivottavasti pääsen myös pelaamaan siinä ottelussa. Olen pelannut aiemmin maajoukkuetasolla Suomen nuorten maajoukkueissa, onhan tämä uudenlainen kokemus niihin peleihin verrattuna, kommentoi Jama valintaansa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.