Mitä kuuluu, T06/05?

Gnistanin T05/06 joukkue on harjoitellut läpi talven kolme kertaa viikossa Oulunkylässä. Pitkän valmistautumisjakson jälkeen pelit viimein alkoivat! Joukkueen valmentaja Mikko Kuosmanen kommentoi joukkueen kautta seuraavasti:

– Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja olemme välttyneet suuremmilta loukkaantumisilta. Pelaajien motivaatio on ollut varmasti todella isolla koetuksella, koska pelejä eikä turnauksia olla päästy pelaamaan. Onneksi ja tästä hatunnosto tytöille, kukaan ei lopettanut tätä upeaa lajia! Onneksi pelit nyt viimein alkavat ja toivottavasti päästään jatkamaan normaalisti ja tautitilanne Suomessa ja maailmalla saadaan kuriin ja sitä kautta normaali arki jokaiselle.

Joukkueen kapteeni Sanni Hautamäki odottaa jo innolla pelien alkamista. Hän kokee, että pelit ovat futiksen isoin ja paras osa.

-Vähän kuitenkin jännittää se, että siitä on jo todella kauan, kun viimeisen kerran pelattiin oikeita pelejä. Mutta silti olen todella innoissani, että pelit ovat taas käynnissä!

Henkilökohtaisia tavoitteita tulevalle kaudelle Hautamäki asettaa seuraavasti:

-Haluan kehittyä paremmaksi pelillisesti. Aina voi kehittyä paremmaksi. Tärkeimpänä koen omalta osaltani kuitenkin kehittyä itsevarmemmaksi kentällä. Näiden tavoitteiden onnistumiseksi täytyy tehdä paljon töitä, mutta olen valmiina siihen.

Gnistanin T05/06 joukkue osallistuu kaudella B tyttöjen nelosdivariin ja T06 ykkösdivariin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.