Mitä kuuluu P06?

Gnistanin P06 joukkue on keskittynyt pitkän valmistautumisjakson aikana kehittämään omaa pelitapaa, sekä pelaajien henkilökohtaisia ominaisuuksia. Joukkueen päävalmentaja Shiro Karis kommentoi kauteen valmistautumista seuraavasti:

– Tämä poikkeuksellinen vuosi on ollut kaikille hankala, mutta olemme koittaneet keskittyä enemmän pelaajien henkilökohtaiseen kehitykseen. On ollut hienoa huomata, että vaikka pelejä ei ole ollut, on pelaajien motivaatio harjoitella pysynyt korkealla.

Seuraavalle kaudelle P06 joukkue siirtyy kokonaisuudessaan B-junioreihin. Päävalmentajan tavoite tälle kaudelle on selvä:

– Pyrimme kehittämään omaa pelitapaa ja pelaajien taktista ymmärrystä, jotta he olisivat mahdollisimman valmiita siirtymään B-junioreihin. Tavoitteena on myös pitää pojat jalkapallon parissa nyt ja jatkossa.

Joukkueen keskikentän moottori Terho Tyni on innoissaan pelien alkamisesta:

– Onneksi pitkä tauko on nyt ohi ja on todella mukavaa päästä pelaamaan. Henkilökohtaisesti en ole asettanut suurempia tavoitteita, mutta aina pitäisi tehdä enemmän maaleja kun viime kaudella.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.