Gnistan Akat juhlivat toukokuussa 10-vuotista taivaltaan.

Kaksi futisäitiä saivat v. 2011 idean pyytää seuran johdolta lupaa perustaa aikuisten naisten harrastejoukkue. Seura innostui ajatuksesta, ja niinpä Akkojen toiminta alkoi ”San Soralla” (nyk. PPA) valmentajan johdolla. Kiinnostus oli suurta; joukkueen pääluku on pysynyt kaikkina näinä vuosina 30-35 paikkeilla.
Piirisarjaan Akat uskaltautuivat ensi kertaa v.2013. Sinä vuonna ei tainnut tulla plakkariin ainuttakaan voittoa, mutta muutamaa vuotta myöhemmin tuli jopa lohkovoitto 7v7-sarjan alimmassa lohkossa. V2020 Akat osallistuivat 1. kertaa järjestettyyn aikuisten naisten 11v11-harrastesarjaan, vaikka ison kentän peleistä ei ollut paljonkaan kokemusta. Ja heti tuli hopeaa!!
Tänäkin kesänä ohjelmassa sama sarja. Lisäksi Akat osallistuvat vuosittain aktiivisesti turnauksiin.

Akat ottavat mielellään uusia pelaajia vastaan! Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot:

Kirsti Väyrynen

[email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.